Pablo Batalla fırtınası! Nilüfer Belediyespor ile 7'de 7 yaptı

Akın Ungan
28.11.2023 - 21:26 | Son Güncellenme: 28.11.2023 - 21:32

Bir dönem Bursaspor'da da forma giyen Arjantinli Pablo Batalla, Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nilüfer Belediyespor ile 7'de 7 yaptı. Detaylar haberde.

Pablo Batalla fırtınası! Nilüfer Belediyespor ile 7'de 7 yaptı

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nilüfer Belediyespor'un teknik direktörlüğünü yapan Pablo Batalla son olarak Altınova Belediyespor'u yenerek 7'de 7 yaptı ve namağlup ünvanını korudu.

Son olarak Altınova Belediyespor'u yendi

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, son olarak Altınova Belediyespor'u Ali Şentürk (P) ve Sinan Yıldırım'ın attığı gollerle 2-0 yenerek ligde namağlup unvanını sürdürdü.

Pablo Batalla önderliğinde 7'de 7

Nilifer Belediyespor, sezon başında takımın başına geçen Arjantinli Pablo Batalla önderliğinde ligde 7'de 7 yaparak puanını 21'e yükseltti.  

İlgini Çekebilir
Batalla kariyerinin ilk maçında kazandı!
Habere Git

Sıradaki rakip Görükle İpekspor

Pablo Batalla yönetiminde yoluna 7'de 7 ile devam eden Nilüfer Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig  8. hafta maçında Görükle İpekspor ile karşılaşacak.  

3 yıllık sözleşme imzaladı

Sezon başında Nilüfer Belediyespor, Arjantinli teknik adam Pablo Batalla ile üç yıllık sözleşme imzalandığını açıklamıştı.

Bursaspor'da da görev yaptı

Futbolculuk kariyerinde Bursaspor'da efsaneleşen Pablo Batalla, Bursaspor'da teknik direktör Mustafa Er'in yardımcılığını yaptı. Er takımdan ayrılınca Arjantinli yıldızda görevinden ayrılmıştı.  

İlgini Çekebilir
Bursaspor'da dikiş tutmuyor! İstifa sesleri...
Habere Git

Bursaspor'da 250 maça çıktı

Bursaspor'un eski 10 numarası Pablo Batalla, 2009-2010 yılında kazanılan şampiyonlukta takımın anahtar ismiydi. Arjantinli yıldız iki ayrı dönemde sekiz sezon yeşil-beyazlı formayı giydi. 250 karşılaşmada görev alan Batalla 68 gol atıp, 16'da asist yaptı.

Heykeli Bursa şehrine dikildi

Bursaspor'da sekiz sezon oynayan ve bir şampiyonluk yaşayarak büyük izler bırakan Tangocu'nun heykeli Bursa şehrine dikildi.  

Senin için hazırladığımız haberler