Pablo Batalla teknik direktörlük kariyerinin ilk maçında kazandı!

Akın Ungan
15.10.2023 - 19:02 | Son Güncellenme: 15.10.2023 - 19:12

Nilüfer Belediyespor’un yeni teknik direktörü Pablo Martin Batalla, teknik direktörlük kariyerinin ilk maçında Hendekspor'u 3-1 yendi. İşte detaylar...

Pablo Batalla teknik direktörlük kariyerinin ilk maçında kazandı!

AJANSSPOR HABER

Bursaspor’un efsane futbolcusu Pablo Batalla, Temmuz ayında Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Nilüfer Belediyespor ile 3 senelik sözleşme imzaladı. 39 yaşındaki çalıştırıcı, teknik direktörlük kariyerinin ilk maçında takımıyla 3 puana uzandı. Evinde Hendekspor’u ağırlayan Nilüfer Belediyespor, rakibini 3-1 mağlup etti ve ilk haftada liderliğe yükseldi.

Hendek attı, 10 kişi kaldı

Konuk ekip Hendekspor, maçın 41’inci dakikasında Okan Demir ile öne geçmeyi başardı. Devre arasına 1-0 üstünlükle giren Hendekspor’da 56’ncı dakikada Maksut Birben takımını 10 kişi bıraktı.

Kırmızıdan sonra Nilüfer başladı

Kırmızı karttan iki dakika sonra eşitliği Sinan Yıldırım ile sağlayan ev sahibi Nilüfer Belediyespor'da 86’ncı dakikada sahneye Barış Bakca çıktı ve takımını öne geçirdi. 90+6’da ise maçın skorunu Mustafa Aköz tayin etti.

İlgini Çekebilir
Kara Kartal'dan yayıncı kuruluşa sert tepki: "beIN Sports'u şiddetle kınıyoruz"
Habere Git

Tecrübeli forvet ilk maçında golü buldu

Nilüfer Belediyespor’un yeni transferi Sinan Yıldırım, Hendekspor maçında ilk kez sahne aldı ve gol atmayı başardı. 34 yaşındaki santrfor, sezon başında Manavgat Belediyespor’dan transfer edilmişti. Sinan Yıldırım, Manavgat Belediyespor forması ile geçen sezon 21 resmi maçta 9 kez fileleri havalandırmıştı.

Batalla ile hedef 3. Lig

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig'in ilk haftasında Nilüfer Belediyespor, Feriköy’e 3-0 mağlup olmuştu. Bu sezon ise Pablo Martin Batalla’nın gelişiyle ilk haftada 3 puana uzanan Nilüfer Belediyespor’da hedef TFF 3. Lig.

Senin için hazırladığımız haberler