İşte Michy Batshuayi Fenerbahçe'den ayrılışına neden olan olay!

23.08.2024 - 09:00 | Son Güncellenme: 23.08.2024 - 09:06

Yeni takımı Galatasaray'da attığı kritik gollerle gündem olan Belçikalı golcü Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe'den ayrılış nedeniyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

İşte Michy Batshuayi Fenerbahçe'den ayrılışına neden olan olay!

Fenerbahçe formasını giydiği son iki sezonda sonradan oyuna girdiği ve 90+'larda attığı attığı gollerle 'kurtarıcı' kimliğine bürünen Michy Batshuayi, misyonunun Galatasaray'da da sürdürüyor.

Batshuayi'den Hatayspor ve Yonug Boy maçlarında kritik goller

Sarı-lacivertli takımla biten sözleşmesini uzatmayan ve Florya'nın yolunu tutan Belçikalı forvet, önce Hatayspor ile oynanan maçın son dakikasında attığı golle 3 puanı getirdi, önceki gün de Şampiyonlar Ligi play-off'unda oyuna girdikten sonra 5 dakika içinde bulduğu 2 golle skoru 2-2 yapıp, tur umutlarının İstanbul'a taşınmasına neden oldu.

Sabah'tan Mehmet Özcan'ın haberine göre; Batshuayi sarı-kırmızılı takımla her gol attığında sosyal medyada, Fenerbahçe'ye göndermede bulunan sarı-kırmızılılar bu transferin Başkan Ali Koç'un hediyesi olduğuna inanıyor.

Ali Koç'un uyarısı ayrılıkı zeminini hazırladı

Haberin detayında, sarı-lacivertli kulübün başkanının, geçen sezon içinde izin gününü milli takımdan yakın arkadaşı Mertens'le geçiren Belçikalı forveti uyarmak istediği aktarılırken bu tepkinin Batshuayi tarafından olumlu karşılanmadığı ve ayrılığın zeminini hazırladığı ileri sürüldü.

Galatasaray'dan teklif gelince tereddüt etmedi

Erden Timur'un görevde olduğu dönemde irtibata geçilen Belçikalı golcü, Galatasaray'dan aldığı teklifi değerlendirirken tereddüte düşmedi. Sarı-kırmızılı kulüp de Batshuayi'yi kadrosuna kattıktan sonra oyuncunun geçmişte Fenerbahçe formalı yaptığı paylaşımlara hiç müdahale etmedi.

En güzel asist

Sarı-kırmızı taraftarlar bu transferi Ali Koç'un Aslan'a yaptığı en güzel asist olarak değerlendirirken, Fenerbahçe'ye gönül verenler de yine sosyal medyada yılın en büyük kaybı olarak yorumluyor.

Senin için hazırladığımız haberler