Fenerbahçe'de Batshuayi Ve Crespo'nun Hedefi A Milli Takım

Salim Manav
14.09.2022 - 10:28 | Son Güncellenme: 14.09.2022 - 10:42

Lig ve Avrupa’da başarı hedefleyen Fenerbahçe’de kadrodaki bazı oyuncular 2022 Dünya Kupası’nı hedefliyor. Katar’daki turnuvada ülkelerinin milli takımlarına seçilmek isteyen isimler arasında Batshuayi ve Crespo öne çıkıyor. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe'de Batshuayi Ve Crespo'nun Hedefi A Milli Takım

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ve Avrupa Ligi’nde başarılı bir sezon geçirmek isteyen Fenerbahçe ’de kadrodaki birçok oyuncu 2022 Dünya Kupası hedefini de göz ardı etmiyor. 20 Kasım’da başlayacak dev turnuva öncesi kadrodaki bazı oyuncular Katar’daki organizasyonda olabilmek için ayrı bir motivasyon yaşıyor.

Batshuayi ve Crespo öne çıkıyor

Dünya futbolunun en büyük vitrininde ülkelerinin milli takımlarında olmak isteyen oyuncular arasında Michy Batshuayi ve Miguel Crespo isimleri ayrıca öne çıkıyor. Sezon başında Chelsea’de düşünülmeyen ve transferin son gününde Fenerbahçe ile anlaşan Batshuayi, Belçika Milli Takımı’nda düzenli oynayan bir isim. 29 yaşındaki forvet, Avrupa Ligi’nde Dinamo Kiev karşısında attığı golle yeniden adından söz ettirdi. Golcü futbolcunun, Belçika ile Katar’da olması bekleniyor. Batshuayi, turnuva başlayana kadar formunu artırmak istiyor.

Hedef A Milli Takım

Bir diğer oyuncu ise Miguel Crespo... Portekiz Milli Takımı’nda geniş kadroda olduğu bilinen 28 yaşındaki orta sahanın amacı nihai kadroda olabilmek. Crespo’nun en büyük şansı da şu anda Fenerbahçe’de Jorge Jesus’la çalışması. Son dönemde yeniden ilk 11’e girmeye başlayan ve çalışkan görüntüsüyle tam not alan deneyimli orta saha, Jesus’un da gözüne girdi. Portekiz’in hocası Fernando Santos’la güçlü bir iletişimi olan Jorge Jesus’un vereceği referans önemli olacak.

Crespo takipte

Skorer'in haberine göre; Portekiz yetkilileri de Crespo’nun maçlarını izliyor. Kadroda ayrıca Uruguay Milli Takımı ile Diego Rossi ve Ekvador Milli Takımı ile Enner Valencia’nın 2022 Dünya Kupası’nda olması bekleniyor.

Fransa'da koz olacak

Rennes deplasmanında galibiyet alarak Avrupa Ligi’nde B Grubu’nda liderliğini pekiştirmek isteyen Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un hücumdaki en önemli kozlarından biri yine Michy Batshuayi olacak. Daha önce 2014-2016 yılları arasında Fransa’da Marsilya forması giyen ve başarılı olan Batshuayi, Rennes deplasmanını en iyi bilen isimler arasında bulunuyor. Hatta Marsilya formasıyla Rennes’e gol de atan Belçikalı yıldız, Dinamo Kiev maçında yakaladığı özgüveni devam ettirmek istiyor.

Brezilya şanssızlığı

Sarı-lacivertli takımın kadrosunda Arao, Lincoln, Gustavo ve Luan Peres gibi Brezilyalı futbolcular da var. 2022 Dünya Kupası’nda Brezilya Milli Takımı’nda olmak hiç kolay değil. Bol alternatifli ve güçlü bir kadroya sahip olan Brezilya’da Fenerbahçe’nin yıldızları şu an geri planda kalıyor, seçilme şansı çok az ihtimalli görülüyor.

Senin için hazırladığımız haberler