Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması: Batshuayi ile Rosier...

31.10.2021 - 14:55 | Son Güncellenme: 31.10.2021 - 17:24

Son dakika spor haberleri... Beşiktaş, Hatayspor maçında sakatlanan Batshuayi ile Rosier'in sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Beşiktaş'tan sakatlık açıklaması: Batshuayi ile Rosier...

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Beşiktaş, Hatayspor karşısında sakatlanarak oyuna devam edemeyen Batshuayi ve sağ alt baldır adalesinde ağrı hisseden Rosier’in sağlık durumlarına ilişkin açıklama yaptı.

İki futbolcunun MR'ı çekildi

Siyah-beyazlıların resmi sitesinden konuya ilişkin yayımlanan açıklamada, "Futbol A Takımımızın Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Hatayspor ile deplasmanda oynadığı müsabaka sırasında sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyuna devam edemeyen Michy Batshuayi ile aynı müsabakanın sonrasında sağ alt baldır adalesinde ağrı hisseden Valentin Rosier’e Acıbadem Fulya Hastanesi’nde MR görüntülemeleri yapılmıştır.

Gerilme ve ödem tespit edildi

Yapılan MR görüntülemeleri neticesinde; Michy Batshuayi’nin uyluk arka adalesinde (biceps femoris) gerilme ve kanama, Valentin Rosier’in ise sağ alt baldır adalesinde (soleus) gerilme ve ödem tespit edilmiştir.

Batshuayi ve Rosier iki maçta yok

Batshuayi ve Rosier'in Şampiyonlar Ligi'ndeki Sporting Lisbon ve ligdeki Trabzonspor maçlarında oynamayacağı öğrenildi. Pjanic ise Trabzonspor maçına yetiştirilmeye çalışılacak. 

N'Koudou ve Joef antrenmana çıtkı

Sakatlığı bulunan bir diğer futbolcular Kevın N'Koudou ve Josef de Souza'nın antrenmana çıkması ise siyah - beyazlıları sevindirdi. Özellikle N'Koudou'nun Trabzonspor maçında oynayamasında sakınca olmadığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler