Beşiktaş'ta Michy Batshuayi'den Alanyaspor'a 2 Gol İle Rıdvan Dilmen'e Selam

Akın Ungan
09.04.2022 - 20:43 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 21:57

Beşiktaş-Alanyaspor maçının henüz 2. dakikasında Rachid Ghezzal'ın asistiyle Michy Batshuayi gol atmayı başarırken, 43. dakikada da 2. golünü kaydetti.

Beşiktaş'ta Michy Batshuayi'den Alanyaspor'a 2 Gol İle Rıdvan Dilmen'e Selam

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Beşiktaş, evinde Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleye hızlı başlayan taraf, Siyah-Beyazlılar oldu.

Kartal taraftarının önünde hızlı başladı

Taraftarı önünde Valerien Ismael ile ilk maçına çıkan Beşiktaş, karşılaşmaya çok hızlı başladı. Maçın henüz 2. dakikasında tartışılan forvet Michy Batshuayi, topu ağlara göndererek Siyah-Beyazlılar'ı öne geçirmeyi başardı.

Beşiktaş'ın sol kanattan kazandığı serbest vuruş sonrası orta alandan Vida'nın ileri gönderdiği topu rakip sahanın ortalarında sırtı dönük kontrol eden Ghezzal'ın bekletmeden pasıyla savunma arkasına sarkan Batshuayi, ceza alanı sağ çaprazından uzak köşeye doğru yerden sert vurdu. Top direğin içine de çarpıp, ağlarla buluştu.

Devrenin sonunda 2. kez sevindi

Michy Barshuayi, ilk yarının başında olduğu gibi sonunda da ağları sarsmayı başardı. 43. dakikada ön bölgede yapılan baskı sonuç getirirken, Josef kaptığı topu Rosier'e attı. Sağ çaprazdan yapılan ortada savunma arkasında topu göğsü ile yumuşatan Belçikalı, kendisinin 2, takımının 3. golünü kaydetti.

Tartışılıyordu

Beşiktaş'ta gösterdiği performans ile tartışılan Michy Batshuayi, bu maçta ilk yarının yıldızı oldu. Siyah-Beyazlı forma ile 4. kez bir maçta 2 gol sevinci yaşayan Belçikalı, toplamda ise 14. golünü kaydetti.

Rıdvan Dilmen'e selam

Kaçırdığı goller ile eleştiri odağı haline gelen Michy Batshuayi, Alanyaspor karşısında gösterdiği performans ile ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen'e selam verdi. Rıdvan Dilmen'in, geçtiğimiz haftaki "Batshuayi'yi Fenerbahçe'ye alırım" sözleri dikkat çekmişti.

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: "Michy Batshuayi bizim ligimize fazla"
Habere Git

"Batshuayi sokak kedisi gibi"

Dilmen, TRT Spor'daki programında "Batshuayi sokak kedisi gibi. Hep gol arıyor. Çıkarken su şişelerini tekmeledi penaltıyı kaçırdığı için. Ben bu tarz oyuncuları severim. Değerli bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş'ta kalması gerektiğini düşünüyorum. Eğer Beşiktaş'ta kalmayacaksa da Fenerbahçe'de oynamasını isterim." demişti.

Batshuayi alkışlarla çıktı

Karşılaşmanın 63. dakikasında Valerien Ismael tarafından oyundan alınan Michy Batshuayi, kenara gelirken Beşiktaş taraftarından destek gördü. Attığı 2 gol ile ilk devrenin yıldızı olan Batshuayi, tribünlerden alkış topladı.

Senin için hazırladığımız haberler