Batuhan Antalyaspor'a mı transfer oluyor?

11.08.2017 - 11:38 | Son Güncellenme: 11.08.2017 - 11:38

AJANSSPOR DIŞ HABER - Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Hamburg’un genç forvet oyuncusu Batuhan Altıntaş’ın geleceğiyle ilgili bir iddia ortaya atıldı.

Alman basınında çıkan haberlere göre ; Batuhan’ın, 2018'a kadar sözleşmeli futbolcusu olduğu Hamburg’a dönüp U21 takımında yer almaktan ise Türkiye’de kalmayı tercih ettiği belirtildi. Batuhan’ın, Antalyaspor’da Samuel Eto’o’nun partneri olabilme ihtimalinin olduğundan söz edildi.

Bonservisi Hamburg’da bulunan 21 yaşındaki Altıntaş, geride bıraktığımız sezonu Kasımpaşa’da kiralık olarak geçirmişti. Futbolcunun danışmanı Raci Çapacı, futbolcunun vizesiyle ilgili sorunlar olduğunu ve bunun da kısa sürede giderileceğini ifade ederken, U21 takımının ise golcü oyuncu adına bir seçenek olmadığını söyledi.

Hatırlanacağı gibi Batuhan Altıntaş, Bursaspor’da dikkat çektikten sonra yeşil-beyazlı kulüple sözleşme yenilememiş, ardından da Hamburg’a transfer olmuştu. 1,90 boyundaki golcü isim kiralık olarak formasını giydiği Kasımpaşa’da 23 maçta 9 gol kaydetmişti.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler