"Sergen hoca beni ancak çay içmeye çağırır"

04.04.2020 - 21:18 | Son Güncellenme: 04.04.2020 - 21:31

Batuhan Karadeniz'den Beşiktaş, Fatih Terim, Rıza Çalımbay, Messi ve Muhammed Demirci hakkında flaş açıklamalar geldi. İşte detaylar...

"Sergen hoca beni ancak çay içmeye çağırır"

Beşiktaş altyapısından yetişen ve şu sıralar TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'da forma giyen Batuhan Karadeniz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ajansspor Instagram hesabında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Batuhan Karadeniz, "Bu sezon performansım gayet iyiydi. Evlendikten sonra hayatım değişti diyebilirim. Eşime çok teşekkür ederim. Karantina günlerinde evimizdeyiz; eşimle birlikte çocuğumla vakit geçiriyorum. Zaman zaman canlı yayınlar yapıyorum. Instagram hesabımı aktif kullanmaya başladım. Evlenmeden önce bir Batuhan vardı, evlendikten sonra bir Batuhan var. Çocuğumuz olduktan sonra her şey daha düzenli oldu. Çocuğumuz hayatımızı düzene soktu." ifadelerini kullandı.

İşte Batuhan Karadeniz'in Instagram hesabı! Görmek için tıklayınız!

'Biz yaşayacak mıyız?'

Bu sezonki performansından bahseden Batuhan, "Sezona Bandırmaspor'da başladım devre arasında Tuzlaspor'a geldim. Toplamda 15 gol ile 8 asist yaptım. Bu sezon performansım gayet iyiydi. Koronavirüs salgınından sonra sonra biz tekrar futbol oynayacak mıyız? Bunu bilemiyorum, ben çok tedirginim. 'Ligler ne zaman başlayacak?' diye soruyorlar ama asıl sorulması gereken biz yaşacak mıyız?" dedi.

 

'Play-Off sistemine karşıyım'

Play-Off sistemine karşı olduğunu belirten Batuhan Karadeniz, "TFF ne yaparsa yapsın illaki eleştiri olacak. TFF'nin bu işten en az zararla çıkacağını düşünüyorum. Play-Off çok adil olmaz. Bizim ligde bitime 6 hafta kaldı bu da ekstra 3 hafta yani. Tuzlaspor olarak Play-Off oynanması bizim işimize gelir ama ben bunu doğru bulmuyorum." diye konuştu.  

M.City süreci...

M. City sürecini de anlatan Batuhan, "İngiltere'de güzel anılarımız geçti. İngiltere'ye 2 kez gittik, biz 3 arkadaştık, bizi beğendiler. Birkaç maç oynadık, sonrasında M.City beni istedi. İngiltere'ye o dönem transfer çok zordu. Şu an hala çok zor bizim ülkemizdeki gibi değil orada... M.City o dönem bana 1 milyon Pound verdi ama Beşiktaş vermedi. Sonrasında Beşiktaş'ta profesyonel oldum, Eskişehirspor'a kiralandım. A Milli Takıma da çağrılmıştım, A Milli Takım'da da omzum çıkmıştı.   Eskişehirspor'da çok iyi bir dönem geçirdim. O dönem hatta ikinci yarıda Milan Baros'dan ya 1 gol fazla ya da 1 gol eksik attım. Beşiktaş altyapısında yetiştim, hiçbir zaman para konuşmadım. Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a giderken de para kazandırdım." şeklinde konuştu. 

'Guti naber lan' olayı?

'Guti naber lan' diyaloğunu anlatır mısın?

"Guti ile Beşiktaş'tan merhabamız vardı. Sahada 'Naber lan' dediğimde o da 'Anlamadım bro' dedi. (Gülerek)"

Beşiktaş'tayken Mustafa Denizli'ye 'sen gidersin, ben tekrar gelirim' dedin mi?

"O lafı kim kurabilir. Koskoca Mustafa Denizli'ye ben o lafı nasıl kurayım? Batuhan'ın kötü bir imajı var iyi işler yapsam bile bu değişmiyor."

Galatasaray'dan teklif aldı mı?

Kariyerinde kırılma noktası var mı?

"Herkesin hayatında keşkeler çok oluyor. Bunu sayamayacağım. Hayatım boyunca pişmanlık yaşayacağım Trabzonspor dönemidir. Ben, Trabzonluyum; Trabzonspor'da faydalı olmak isterdim."

Galatasaray'dan geçen sezon devre arasında teklif aldın mı?

"Galatasaray'a transferim olmak üzereydi ama olmadı. Benim nasibimden dolayı olmadı."

'Fatih Terim, Türk futbolunun babasıdır'

Fatih Terim?

"Fatih Hoca'yı Fenerbahçelisi de sever, her kesim sever fakat bunun dillendiremez ama içinden sever. Fatih Hoca'nın sevmeyeni çok azdır. Fatih Terim, Türk futbolunun babasıdır. Messi ve Ronaldo'nun tanımı futbolcu. Biz yurt dışında çıktığımızda soruyorlar 'İşiniz nedir?' diye ben de futbolcuyum diye cevap veriyorum. Messi de Batuhan da futbolcu. Bence böyle yıldızların ismi farklı olmalı. Teknik direkörlükte de böyle Fatih Hoca ve diğer hocalar. Fatih Hoca'ya Allah uzun ömür versin, ben de yeri çok özeldir."

'Carew ve Nouma'yı çok severdim'

İdolün kimdi?

"Ben küçükken Beşiktaş maçlarında top toplayıcısıydım, kulübenin önünde top toplardım. İbrahim Üzülmez, Tümer Ağabey gününe göre formasını verirlerdi. Carew'e ve Nouma'yı çok severdim."

Muhammed Demirci, 'Hayalim Beşiktaş' dedi. Senin de böyle bir hayalin var mı?

"Muhammed kardeşimin hayalini Allah kabul etsin. Her insanın bir hedefi var. Muhammed'e de hayaline giden yolda başarılar diliyorum. Muhammed çok yetenekli bir oyuncu. Allah gönlüne göre versin."

'Sergen Yalçın başarılı olur'

Sergen Yalçın, Beşiktaş'ta başarılı olur mu? Seni çağırır mı?

"Sergen Hoca, Beşiktaş'ta mutlaka başarılı olur. Sergen Hoca futbolcunun dilinden anlar ve en iyi verimi alır. Sergen Hoca ile Dolmabahçe'de bir çay içeriz. Onun için çağırır. Şu anda Beşiktaş zor."

Rıza Çalımbay'dan öneri geldi. Ligi Antalya'da bitirelim şeklinde. Senin fikrin nedir?

"Antalya'da Haziran ayında sıcakta ölecek miyiz? Rıza Hoca'yı çok severim ama o sıcakta futbol oynanmaz."

 

Kilon çok tartışıldı?

"Sakaryaspor'da attığım golün önüne göbeğim geçmişti. Bu ülkede benden daha kilolu bir futbolcuya milyon eurolar verildi. Havalimanına futbolcuyu karşılamaya giden taraftar önce oyuncuyu sonra da göbeğini selamladı."

'Türk futbolunun klasik yalanı: Sen bizim evladımızsın'

Altyapıdan neden çok fazla futbolcu yetişmiyor?

"Türkiye'de bir kulüpte gençlerin şans bulabilmesi için maddi anlamda yetersizlik yaşaması lazım. Trabzonspor'da Ünal Karaman'dan önce neden genç oyuncular oynatılmadı? Ben Beşiktaş'ta oynarken 2 forvet vardı, biri Liverpool'u biri Fenerbahçe'yi ateşliyordu. Türk futbolunda para bitince altyapıdan yetişen oyuncular şans bulur. Türk futbolunun klasik bir yalanıdır 'Sen bizim evladımızsın.' Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin altyapısında çok yetenekli oyuncular var. Ferdi Kadıoğlu Fenerbahçe'de yaptıklarını Barcelona'da yapsa genç oyuncuya şans veriyor derler. Türkiye'de politika yanlış. Suç hiçbir zaman başkanda ya da yönetimde olmaz. Takım iki hafta yenilir hoca gider, sonrasında 3 kadro dışı olur, 3. hoca gelir ve kadro dışı olan futbolcular affedilir."

'Süper Lig'de 15 gol atarım'

Süper Lig'de oynasan kaç gol atarsın?

"Süper Lig'de şu anda oynasam 34 maçta 15 golün altına düşmem. Forvet için arkandaki 10 numara da önemli, Alex'le, Batalla ile oynadıktan sonra gol atmaman mümkün mü? Kıyman varsa hamburger yaparsın."

Lamborghini olayı nedir?

"Beşiktaş'ta oynarken lamborghini almıştım. Bizi kandırdılar, araba geri vitese girmiyormuş, o dönem 60 bin Euro masraf ödedik."

Senin için hazırladığımız haberler