Batuhan Karadeniz için flaş açıklama: 'Beşiktaş'a transferi...'

28.02.2021 - 12:06 | Son Güncellenme: 28.02.2021 - 12:14

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş altyapısında yetişen ve Hekimoğlu Trabzon formasıyla ligde fırtına gibi esen Batuhan Karadeniz, şimdiden 18 gole ulaştı. Golcü futbolcu geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'a geri dönmek istediğini belirten bir açıklama yapmıştı. Batuhan Karadeniz, Beşiktaş'a dönecek mi? Detaylar haberimizde...

Batuhan Karadeniz için flaş açıklama: 'Beşiktaş'a transferi...'

Hekimoğlu Trabzon FK formasıyla bu sezon 18 gole ulaşan Beşiktaş altyapısında yetişen Batuhan Karadeniz, siyah beyazlı takıma geri dönmek istediğini belirtirken flaş açıklama geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Batuhan Karadeniz, yaptığı açıklamada çarpıcı ifadeler kullanmıştı;

"Devre arasında Trabzonspor'dan bana gelen teklif gelmedi. Başkanımız Celil Hekimoğlu'nu beni Trabzonspor'a layık gördüğü için teşekkür ederim. Beşiktaş benim yuvam, ben Beşiktaşlıyım. Beşiktaş'ta oynama hedefim her zaman var. Siz de biliyorsunuz; Beşiktaş ve Trabzonspor'un bende yeri ayrıdır."

Batuhan Karadeniz röportajını okumak için tıklayınız!

Milliyet'ten Serdar Sarıdağ, "Batuhan Karadeniz'i en iyi tanıyan kişi Sergen Yalçın. Altyapıdayken hocasıydı. Şu anda performansı gayet iyi. Genç Batuhan ile şu anda çok fark var. Beşiktaş'ta kısa vadede çözüm olacak transferlerden biridir evet ama yaz planlamasındaki transferler çok farklı." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler