Batuhan Karadeniz, Trabzon’da “esip gürlemeye” devam ediyor

16.05.2021 - 20:32 | Son Güncellenme: 16.05.2021 - 20:34

2003 yılında İçerenköy altyapısında keşfedilip Beşiktaş’a transfer edilen, altyapıda attığı gollerle erken üne kavuşan Batuhan Karadeniz, Trabzon’da kendini hatırladı. İşte detaylar…

Batuhan Karadeniz, Trabzon’da “esip gürlemeye” devam ediyor

AJANSSPOR - HABER

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta Hekimoğlu Trabzon formasını terleten Batuhan Karadeniz, sezon içerisinde ve Play-Off aşamasında attığı gollerle adından söz ettiriyor. Erken yaşta attığı gollerle popülerleşip; Beşiktaş’ta bir türlü dikiş tutturamayan Batuhan Karadeniz, 14 yıllık profesyonel kariyerinin en verimli sezonlarından birini geçiriyor.

 

Erzincan’a karşı gol perdesini açtı


Play-Off’ların ilk ayağını 24 Erzincanspor’un evinde oynayan Hekimoğlu, burada 2-0 mağlup olmaktan kurtulamamıştı. Bugün, serinin ikinci ayağı Hekimoğlu’nun evinde; Yavuz Selim Stadı’nda oynandı. Ev sahibi ekibin 3-0 üstünlüğüyle tamamlanan müsabakada, Batuhan Karadeniz gol perdesini açan isimdi.

36 maç, 28 gol, 8 asist

Türkiye Kupası, Play-Off ve 2. Lig’de toplam 36 maça çıkıp 28 gol kaydeden Batuhan, bir de 8 asist yaparak takımının 36 golünde doğrudan pay sahibiydi. Normal lig sezonunda her 89 dakikada bir gol atma istatistiğine sahip olan futbolcu, 27 gollü Sinan Kurumuş’un ardında sezonu 2. sırada tamamlamıştı.

Burhan Eser’le gol yükünü çekiyor

Hekimoğlu Trabzon, normal sezonda 80 gol atarak; Manisa BBSK ile beraber ligin en skorer takımlarından biriydi. Bu ekipte; en az Batuhan Karadeniz kadar Burhan Eser’de etkili isimlerin başında geliyor. 36 yaşındaki Eser, geç yaşına karşın 37 maça çıkıp 20 gole doğrudan katkı sağladı. Kulübün teknik direktörü Bayram Toysal, sadece bu iki isimden 48 gollük verim aldı.

Senin için hazırladığımız haberler