Batuhan Karadeniz transferi için adres verdi!

Salim Manav
03.04.2021 - 13:21 | Son Güncellenme: 03.04.2021 - 13:29

Son dakika Trabzonspor transfer haberleri... Süper Lig'de Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takımda forma giyen ancak bir türlü bekleneni veremeyen Batuhan Karadeniz, Hekimoğlu Trabzon'da kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. 29 yaşındaki golcü, genç yaşta bir psikolog yardımı alsaydı kariyerinin bambaşka yerlere gideceğini ifade ederken, Trabzonspor'da yeniden forma giymek istediğini de söyledi. Detaylar haberimizde...

Batuhan Karadeniz transferi için adres verdi!

Hekimoğlu Trabzon'da kariyer sezonunu geçiren Batuhan Karadeniz, Sabah'tan Yunus Emre Sel'e açıklamalar yaptı.

Trabzonspor'da tekrardan oynamak istediğini söyleyen Batuhan Karadeniz, "Keşke 10 dakika uzaklıktaki Trabzonspor tesislerine şu anki olgunlukla girebilseydim. Geriye dönüp baktığımda artık ayaklarım yere daha sağlam basıyor. Hedeflerime gün geçtikçe yaklaşıyorum. İnşallah tekrar Süper Lig'de oynama fırsatım olur. Bulunduğum ortamdan gayet memnunum. Başkanımız izin verirse tabii ki Trabzonspor'a gitmek isterim. Şu an play-off'ları hedefliyoruz. Ben bu çatının altındayım ve burada gereken ilgiyi görüyorum. Bu kulübü yukarıya çıkartmak en büyük hedefim. Dolayısıyla önce bir üst lig, ardından da daha yukarıları hedefliyoruz." dedi. 

'Psikolojik destek alsaydım zirvede olurdum'

'Zirveyi de gördün, düşüşe de geçtin. Böyle bir oyuncu olarak gençlere ne söylersin?' sorusuna Batuhan, "Genç oyuncuların psikolojik olarak destek almasından yanayım. Hızlı yükselen futbolcuların yanında bir danışman olmalı. 18 yaşıma dönebilsem bir psikolog ile çalışırdım. Psikolojik destek alsaydım zirvede olurdum. Şu an psikolog ile çalışıyorum ve her şey güzel gidiyor. 15 yaşındaki bir oyuncuyu binlerce kişinin önüne atmamak lazım. Genç yaşta ne kadar parlayan oyuncu varsa piyasadan silinmiş. Trabzonspor'dan Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün çıktığı jenerasyon mecburiyetten çıktı. Sıkıntılı süreçte gençleri oynattılar. Bursaspor'dan Ali Akman ve Burak Kapacak çıktı. Bursa mali sıkıntı yaşamasa bunlar da oynamazdı." cevabını verdi. 

Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını değerlendiren 29 yaşındaki forvet, "Şampiyonluk yarışında iki tane tuttuğum, gönül verdiğim takım var. Biri Beşiktaş, biri de Trabzonspor. Umarım ikisinden birisi olur ve ben de mutlu olurum. Gidişat o şekilde." yorumunu yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler