Batuhan Karadeniz'den Diego Lugano'ya esprili sitem!

Feride Kara
24.11.2022 - 13:27 | Son Güncellenme: 24.11.2022 - 14:03

Eski Fenerbahçeli Uruguaylı Diego Lugano, 2022 Dünya Kupası için Katar'da bulunurken Batuhan Karadeniz oyuncunun röportajında esprili bir paylaşım yaptı

Batuhan Karadeniz'den Diego Lugano'ya esprili sitem!

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'nı yerinde takip eden eski Fenerbahçeli oyuncu Diego Lugano TRT Spor'a açıklamalarda bulunurken Batuhan Karadeniz'den esprili bir paylaşım geldi. 

Oramı buramı az çizmedin, zalim

Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarında Fenerbahçeli Diego Lugano ile rakip olarak mücadele eden ve karşı karşıya gelen Batuhan Karadeniz Uruguaylı oyuncu için "Oramı buramı az çizmedin, zalim" yazarak röportajındaki fotoğrafını paylaştı.

Jesus, dünya çapında tecrübeli bir teknik adam

Röportaj sırasında eski takımı Fenerbahçe'yi takip edip etmediği sorulan Lugano "Tabii ki her zaman izliyorum. İyi sonuçlar almaya devam ediyorlar. Jesus, dünya çapında tecrübeli ve mental açıdan sağlam bir teknik direktör. Şu anda her şey yolunda gidiyor onlar için. Çok fazla taktik konuşmak istemiyorum ama Fenerbahçe hepimizin bildiği üzere saygı duyulması gereken bir ekip.

Takımın şampiyonluğa ihtiyacı var

Jesus saygı duyulması gereken bir teknik direktör. Türkiye'de çalışmak baskılar yüzünden kimi zaman zor olabiliyor. Fenerbahçe bu şekilde iyi sonuçlar almaya devam ederse şampiyon olacaktır. Biraz uzun zaman oldu. Takımın şampiyonluğa ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler