Batuhan Karadeniz'den Trabzonspor sinyali

02.01.2021 - 14:13 | Son Güncellenme: 02.01.2021 - 14:50

Hekimoğlu Trabzon'da forma giyen Batuhan Karadeniz, sosyal medyada eski kulübü Trabzonspor'u takibe aldı. Bu hamle 'Batuhan Karadeniz'in transfer olacak mı?' sorusunu beraberinde getirdi. İşte detaylar...

Batuhan Karadeniz'den Trabzonspor sinyali

AJANSSPOR - HABER

Misli.com 2. Lig ekibi Hekimoğlu Trabzon'da büyük bir çıkış yakalayan Batuhan Karadeniz için kış transfer dönemi için takım değiştireceği iddiaları güçlü şekilde dile getiriliyor. 

Takımının ikinci sırada yer  almasına 17 maçta 12 gol ve 1 asistle büyük katkı yapan 29 yaşındaki oyuncunun performansı dikkat çekiyor.

Şu ana kadar tam 12 farklı takımda forma giyen Batuhan Karadeniz sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanıyor.  Karadeniz'in son olarak eski kulübü Trabzonspor'u takip etmeye başlaması  dedikoduları beraberinde getirdi. 

Trabzonspor'un Afobe ve Djaniny'nin beklentileri tam olarak karşılayamaması ve Plaza'nın kadro dışı bırakılması nedeniyle bir forvet transferi yapabileceği konuşuluyor. 

Hekimoğlu Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla "Batuhan doludizgin geliyor. Daha güçlü, daha seri zaten golcü. Trabzonspor'da olmaz mı? diye düşünüyorum..." diyerek transfer iddialarını güçlendirdi.

 2013-14 sezonunda Trabzonspor forması giymeye başlayan Batuhan Karadeniz, bordo-mavili takımla 4 resmi maçta 81 dakika sahada kaldı. Ne gol ne asist yapabildi.

Futbola Beşiktaş'ın altyapısında başlayan ve o dönem geleceğin en büyük yıldız adaylarından biri olarak gösterilen Batuhan Karadeniz, futbolundan çok saha dışında yaptığı hareketlerle konuşuldu. bırakılan 29 yaşındaki futbolcu,  disiplinsiz davranışlarıyla nedeniyle birçok takımda kadro dışı kaldı. 

Golcü oyuncunun Hekimoğlu Trabzon'da mı kalacağı futbol hayatına başka bir takımda mı devam edeceği merak konusu.

Senin için hazırladığımız haberler