Batuhan Karadeniz'in Arda Güler şaşkınlığı: "Ne olmuş bu çocuğa"

Özgür Koç
05.04.2024 - 11:28 | Son Güncellenme: 05.04.2024 - 11:43

Yorumcu, eski futbolcu Batuhan Karadeniz, Real Madrid forması giyen 19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler'in son halini görünce şaşnıkınlığını gizleyemedi. Detaylar haberimizde...

Batuhan Karadeniz'in Arda Güler şaşkınlığı: "Ne olmuş bu çocuğa"

AJANSSPOR - HABER

Sezon başında transfer olduğu Real Madrid'de forma bulmakta zorlansa da oynadığı kısa sürelerde yeteneğini sergileyen ve Real Madrid taraftarını kendine hayran bırakan Arda Güler, eflatun beyazlı formayı kapmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Takımıyla yaptığı antrenmanların yanı sıra yaptığı bireysel çalışmalarla da kendisini geliştirmek için yoğun çaba harcayan 19 yaşındaki futbolcunun özellikle fiziksel gelişimi dikkat çekiyor.  

Paylaşımı olay oldu

Milli futbolcu geçtiğimiz günlerde spor salonunda yaptığı bireysel çalışmasından kareleri "İzin yok" notuyla paylaşmıştı. Arda Güler'in takipçileriyle paylaştığı fotoğraflarda fiziksel değişimi büyük beğeni aldı.

"Ne olmuş bu çocuğa"

Eski futbolcu Batuhan Karadeniz de Arda Güler'in fiziksel gelişimine kayıtsız kalamadı. Karadeniz, Sky Spor yotube kanalında 'Ben Batu' programında genç yıldızın yaptığı son paylaşım hakkında, "Oğlum ona ne olmuş ya. Bacak kol mol, bunun hareketleri ne böyle. Ne olmuş bu çocuğa. Maşallahı var çocuk acayip çalışıyor." dedi.  

Batuhan Karadeniz'den Arda Güler iddiası

Öte yandan Karadeniz, bu sezon forma bulmakta zorlanan Arda Güler hakkında flaş bir iddiada bulunarak "Bence seneye Real Madrid'in en büyük transferi Arda Güler olur." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler