Batur Altıparmak, Radyospor'da açıkladı! Okay, Enes, İrfan Can, Selçuk İnan…

09.01.2020 - 16:06 | Son Güncellenme: 09.01.2020 - 16:18

Batur Altıparmak, Radyospor'da açıkladı! Okay, Enes, İrfan Can, Selçuk İnan…

Türkiye’de ve Avrupa’da forma giyen yıldız Türk futbolcuların menajerliğini üstlenen Batur Altıparmak, temsilciliğini yaptığı oyuncularla ilgili flaş açıklamalar yaptı. Okay Yokuşlu, Galatasaray’a transfer olacak mı? Enes Ünal gelecek sene hangi takımda oynayacak? İrfan Can Kahveci Avrupa’ya mı gidiyor? Selçuk İnan futbolu ne zaman bırakacak? Caner Erkin performansı için ne düşünüyor? Batur Altıparmak, Radyospor’da tüm bu sorulara yanıt verdi.

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Batur Altıparmak’ın açıklamaları şu şekilde:

Batur Altıparmak: "Okay işi bırakmadı ve formayı aldı"

Hem Okay hem de Enes evlendi. Enes, düğününü devre arasında Belçika’da yaptı. İki futbolcuya da evlilik uğurlu geldi diyebilirim. Balık hafızalı bir toplumuz. Okay, Haziran ayında ciddi bir sakatlık yaşadı. Başlangıçta oynayamadı. Hazır olmadığı için zaman zaman oynadı, zaman zaman oynamadı. Yeni bir hoca geldi ve farklı tercihlerde bulundu. Okay bu işi bırakmadı. Forma girdi ve daha sonra formayı da aldı. Duygusal bazı hareketler de yaptı. Yurt dışında sosyal medya çok fazla dikkate alınmadı için atlattık bu konuyu. Bu işte iletişim çok önemli. Fevri hareketler sebebiyle gidip oturup konuşmak daha doğru.

Batur Altıparmak: "Celta Vigo Okay'ı bırakmak istemiyor, Okay da mutlu"

Bana gelen herhangi bir teklif yok. Durumunu soran kulüpler oldu. Celta Vigo onu bırakmak istemedi. Olumsuz cevap verdik. Bütün kulüplere aynı şeyi söyledik. Celta Vigo onu bırakmak istemiyor, Okay da orada mutlu. Okay da EURO 2020’de başarılı olmak istiyor. Yurt dışında 38 hafta var. Her oyuncu 38 maçta oynayacak diye bir kaide yok. 3-5 maç oynamayınca dedikodu çıkıyor. Dedikoduların önüne geçmek gerek. Ama gazeteler de her gün haber üretmek için iddialar ortaya atıyor. Okay, önce Celta’yı düzlüğe çıkarmak için uğraş verecek. Sonra EURO 2020…

Enes Ünal gelecek sene nerede olacak?

Enes’in gelişimini çok iyi görüyorum. Tek eksiği gol atmaktı. Aralıklarla gol atacaktır. En az bir 10 gol atacaktır. Hem kendisi hem de Türkiye Milli Takımı için olumlu olacağını düşünüyorum. Oynadığı lig kolay değil. Ama Enes çizgiyi aştıktan sonra daha da başarılı olacaktır. Enes Ünal, Villarreal’in kontratlı oyuncusu. Ne olacağını yıl sonunda söyleyebiliriz. Sezon sonunda ne olacağını görürüz.

İrfan Can Kahveci, Avrupa'ya transfer olacak mı?

İrfan’ı geçen seneden beri takip eden Avrupa takımları var. Başakşehir’de performansı biraz düştü. Bu onu bence biraz etkiledi. Ama ciddi şekilde takip edenler var. Yıl sonunda göreceğiz. EURO 2020 iyi bir pazar olacak fakat baskı oluşturmamak gerek. Güzel bir test olacak Türk oyuncular için. İnşallah başarılı oluruz. O zaman da Avrupa’ya gitmek mümkün olur. İspanya, Almanya ve İngiltere’den ilgilenen takımlar var. Bir bakmışsınız İtalya da olabilir. İrfan’ın Avrupa hedefi var. Potansiyeli olan oyuncularımız için Avrupa tercihimiz olacak. Türkiye’de futbolda kaos ortamından besleniliyor. Profesyonelliği Avrupa’da öğrenebiliyorlar. Hem kendi gelecekleri hem de milli takım için bu faydalı oluyor.

Batur Altıparmak: "Selçuk kadar kupa kaldıran bir tek Muslera var"

Selçuk İnan çok karakterli bir futbolcu. Galatasaray’da çok iyi işler yaptı. Futbolu Galatasaray’da bırakmak istiyor. Albayrak ve Terim hemen sözleşme imzalattı. Galatasaray’a mal olan bir futbolcu. 9 senede Selçuk İnan kadar kupa kaldıran bir Muslera vardır. En çok kupa kaldıran oyuncular arasındalar. Birçok futbolcunun kariyerinde elde etmek istediği başarıyı Selçuk Galatasaray’da elde etti.

Selçuk İnan futbolu ne zaman bırakacak?

Selçuk İnan’ın futbolu Galatasaray’da bırakmak istediğini söyleyebilirim. Futbolu ne zaman bırakacağını konuşmadık. Bunu konuşmak için erken.

Batur Altıparmak: "Caner, zor zamanda sorumluluk alıyor"

Caner Erkin ofansif bir bek oyuncusu. Sol bek için normalin üstünde bir performans sergiliyor. Her takıma faydalı olabilecek bir oyuncu. Bazen sahada biraz fazla agresif oluyor. Onu engellese çok daha farklı olur. Ama her şey de mükemmel olmayabiliyor. Caner’in en büyük özelliği sorumluluk alıyor. Takım içinde sıkıntı varsa hata yapmaktan korkmuyor. İyi giderken sorumluluk almak değil, kötü giderken sorumluluk almak meziyettir.

Senin için hazırladığımız haberler