Baumann ve Honeycutt unutulmadı
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Fenerbahçe ile Khimki arasında oynanan THY Euroleague mücadelesi öncesinde Patrick Baumann için saygı duruşunda bulunuldu. Khimki’nin basketbolcusu Tyler Honeycutt da unutulmadı.

- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Baumann ve Honeycutt unutulmadı
Fenerbahçe ile Khimki arasında oynanan THY EuroLeague mücadelesi öncesinde Patrick Baumann için saygı duruşunda bulunuldu. Khimki’nin basketbolcusu Tyler Honeycutt da unutulmadı.
THY Euroleague ikinci hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Rusya temsilcisi Khimki’yi ağırlarken, karşılaşma öncesinde geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden FIBA Genel Sekreteri Patrick Baumann için saygı duruşunda bulunuldu. Gençlik Olimpiyaları sırasında kalp krizi geçiren ve 51 yaşında hayata gözlerini yuman Baumann için saygı duruşunda bulunulurken, daha önce Anadolu Efes forması da giyen, Khimki’nin oyuncusu Tyler Honeycutt da unutulmadı. Karşılaşma öncesinde takımların ısındığı sırada Tyler Honeycutt’ın fotoğrafı ekrana yansıtıldı. Tyler Honeycutt’ın, temmuz ayında ABD’de polisle girdiği silahlı çatışma sonrasında hayatını kaybettiği iddia edilmişti. Bazı kaynaklar ise Honeycutt’ın intihar ettiğini ifade etmişti.
Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Galatasaray Kocaelispor'u tek golle geçti!

Okan Buruk’tan Kocaelispor maçı sonrası Osimhen itirafı

Selçuk İnan, G.Saray mağlubiyetinin sebebini açıkladı

Abdülkerim Bardakcı: "Gol atacağımı hissediyordum"

Tarih tekerrür etti! Gift Orban, Başakşehir’e karşı yine hat-trick yaptı

Uğurcan Çakır: "Büyük takımlar böyle reaksiyon verir"

Davinson Sanchez: "Bugün kaptanımız kazandırdı"

Sivasspor Başkanı Burak Özçoban: "Türk futbolu bu hakemlerden temizlenmeli"

Filenin Efeleri, İsviçre karşısında ilk galibiyetini aldı!

Abdülkerim Bardakçı'nın eşi Zara Bardakçı kimdir?

İsmet Taşdemir: "Sahanın en kötüsü hakemdi"

Fenerbahçe, Gaziantep’te

(Yazılı Özet) Amed SK - Başakşehir Maç Sonucu: 5-0

Bursaspor-Esenler Erokspor: 2-2 (Maç sonucu-yazılı özet)

Tedesco kara kara düşünüyor! Bologna yine kayıp
