Bavullarını hazırlıyor

01.05.2017 - 00:28 | Son Güncellenme: 01.05.2017 - 00:28

AJANSSPOR - İngiltere Premier Lig'inin 35. haftasında oynanan Kuzey Londra derbisinde kazanan taraf ev sahibi Tottenham Hotspur oldu. Karşılaşma sonrasında agresif tavırlarıyla basının karşısına çıkan Arsenal teknik Dİrektörü Arsene Wenger enteresan açıklamalarda bulundu.

Wenger'in Arsen takımının başına geçtiği sezondan itibaren ilk kezTottenham'ın kendilerinin üzerinde ligi bitirecek olması sorusuna; " Sezon başında biz hedeflerimizi Tottenham'a göre yapmıyoruz. Kupa için hazırlıklarımızı yapıp sezona da öyle başlıyoruz. 20 yılda bir kez böyle bir şey olması oldukça doğal. Bu maçta da iyi  oynadılar ve kazandılar" dedi. 

Maçla ilgili sorulara da hızlıca cevap veren Wenger, " İlk golü yiyene kadar dengeli bir şekilde maçıgötürüyorduk. Golü yedikten sonra gerekli reaksiyonu gösteremedik. Fiziksel olarak bizden daha hazır durumda olan rakibe ayak uyduramadık. " dedi ve maç yorumunu moralsiz bir şekilde noktaladı.

Sezon sonunda kalıp kalmayacağı fazlasıyla tartışılan Fransız teknik adamın, kulüp için en önemli maçlardan bir tanesi olan Tottenham derbisini de kaybetmesi, kendisiyle ilgili kararın daha kolay verileceği yorumlarıne neden oldu. Taraftarların da her hafta Wenger'in gitmesi yönündeki baskısı, İngiliz basınında, Arsenal yönetiminin tecrübeli teknik adamla yola devam etmeyeceğini kesinleştirmiş gibi yorumlanıyor.

Senin için hazırladığımız haberler