"Bayan futbol takımına destek vermek günahtır" iddiası üzerine Zağnosspor'dan açıklama geldi!

09.02.2018 - 19:03 | Son Güncellenme: 09.02.2018 - 19:03

Kadınlar Hentbol Süper Lig ekiplerinden Zağnosspor'un Kulüp Başkan Yardımcısı Osman Zaman, bazı yerel ve ulusal basın yayın organlarında, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun "Bayan futbol takımına destek vermek günahtır." söylediği iddialarının gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Zaman, yaptığı yazılı açıklamada, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun haksız yere eleştirildiğini ifade etti.

ÇAYKUR'un iki sezondur Zağnosspor Kadın Hentbol takımının ana sponsoru olduğunu vurgulayan Zaman, şöyle devam etti:

"Türkiye'de amatör branşlarda kaynak ve sponsor bulmak oldukça zor. Özellikle hentbolda maddi olarak büyük sıkıntılar mevcut. Zağnosspor Kadın Hentbol takımımız Türkiye'de Süper Lig'de mücadele veriyor. Bunun yanında son iki sezondur Avrupa'da ülkemizi temsil etmekte. Takımın yıllık giderinin tamamını yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla kendi imkanlarımızla karşılıyoruz. Sponsor olarak destek veren tek kurum var, o da ÇAYKUR. Son iki sezondur takımımızın resmi ana sponsoru ÇAYKUR'dur."

Zaman, Zağnosspor'un şehir için önemine de dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Trabzon şehrinin Süper Lig'de hentbol dalında temsilini sağlayan tek takım olmamıza rağmen kentten görmediğimiz desteği ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'ndan görmekteyiz. Kamuoyunda çıkan ve kadın sporcuların yer aldığı takımlara günah olduğu için sponsor olmamakla suçlanan Sütlüoğlu hakkında iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. ÇAYKUR AŞ hem bize hem de diğer kulüplere sponsor desteğini vermektedir. Zağnosspor Hentbol Kulübü olarak kadın hentbol takımımıza desteğini esirgemeyen ve spora, sporcuya gerekli katkıyı sağlayan ÇAYKUR'a ve Genel Müdürü Sayın İmdat Sütlüoğlu'na bir kez daha teşekkürlerimizi iletmek isteriz."

Senin için hazırladığımız haberler