Bayer Leverkusen, 16 yaşındaki Türk oyuncuyu kaptı!

Orhan Gülek
15.06.2021 - 13:40 | Son Güncellenme: 15.06.2021 - 15:04

Son dakika transfer haberleri... Bayer Leverkusen, 16 yaşındaki Türk asıllı Danimarkalı futbolcu Zidan Sertdemir'i üç yıllığına kadrosuna kattı.

Bayer Leverkusen, 16 yaşındaki Türk oyuncuyu kaptı!

AJANSSPOR - HABER

Danimarka Süper Ligi takımlarından FC Nordsjælland'ta oynayan 16 yaşındaki Türk asıllı Danimarkalı futbolcu Zidan Sertdemir, Bayer Leverkusen'e transfer oldu.

Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen, FC Nordsjælland'dan 16 yaşındaki genç yıldız adayı Zidan Sertdemir ile 2024 yılına kadar sözleşme imzaladı.

Danimarka 17 yaş altı milli takımında da oynayan genç yetenek Sertdemir, bu sezon Leverkusen'in 19 yaş altı takımında forma giyeceği açıklandı.

"Zidan Sertdemir özel bir yetenek"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Leverkusen sportif direktörü Simon Rolfes, Sertdemir'i 3 yıldır takip ettiklerini belirtti. Rofles "Zidan Sertdemir özel bir yetenek. Genç ve yetenekli futbolcu arayan departmanımız için Zidan Sertdemir, büyük bir başarıdır" ifadelerini kullandı.

"Büyük bir potansiyel görüyoruz"

Ayrıca Zidan Sertdemir'in A takımla antrenmanlara çıkacağını da dile getiren Leverkusen sportif direktörü Simon Rolfes "Zidan'da büyük bir potansiyel görüyoruz ve profesyonel futbolda iz bırakacağına inanıyoruz. Bu yüzden onu doğrudan kıdemli takımımızla antrenmana alıyoruz. Zidan, profesyonellerle oynamanın nasıl bir şey olduğunu erkenden tatmalı" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler