Bayern hazırlık maçlarında döküldü, Nagelsmann tarih verdi

29.07.2021 - 15:24 | Son Güncellenme: 29.07.2021 - 15:28

Bayern Münih hazırlık maçlarında kazanamıyor olması sebebiyle eleştiri topladı. Yeni teknik direktör Julian Nagelsmann açıklama yaptı. İşte detaylar...

Bayern hazırlık maçlarında döküldü, Nagelsmann tarih verdi

AJANSSPOR-HABER 

Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih'te teknik direktörlük görevine Julian Nagelsmann getirildi. Nagelsmann yönetimindeki Bayern'in hazırlık maçlarındaki performansı tartışma yarattı.

Bayern, hazırlık maçlarında henüz kazanamadı

Yeni sezona da şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Bayern Münih, sezon öncesi ilk hazırlık maçında Köln'e 3-2 yenildi. Sonrasında Ajax ile 2-2 berabere kalan Bayern Münih son maçta da Borussia Mönchengladbach'a 2-0 kaybetti. 

Almanya'da eleştiri konusu oldu

Bu sonuçların ardından Bayern Münih'in hazırlık maçlarında henüz galibiyet alamaması tartışıldı. Nagelsmann ise eksikleri görme açısından bu maçların önemli olduğunu, ritim yakaladıklarında rüzgârı tersine çevirebileceklerini ifade etti. 

Kupa alamadı ama felsefe getirecek beklentisi 

Hoffenheim ve Leipzig'de oynattığı futbolla beğeni kazanan Julian Nagelsmann, Bayern Münih'in başına bu sezondan itibaren geçti. Bayern Münih yöneticileri, 34 yaşındaki teknik adamın kulübe yeni bir felsefe getirebileceğini ve zaten iddialı olan takımın daha da iyi seviyeye gelebileceğine inanıyor. Nagelsmann, biraz daha sabırlı olunması gerektiğini vurguluyor.

Ciddi bir bedel ödenmişti

Alman devi, RB Leipzig'den Julian Nagelsmann'ı takımın başına getirmek için 25 milyon Euro (248 milyon TL) ödemişti. 5 yıllık sözleşmeye imzasını atan Nagelsmann, artık dünyanın en pahalı teknik direktörü konumunda.

Senin için hazırladığımız haberler