Bayern Münih devrildi: "Bayern bu olamaz"

28.09.2017 - 12:00 | Son Güncellenme: 28.09.2017 - 12:00

AJANSSPOR DIŞ HABER - Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi B Grubu 2.hafta maçında deplasmanda Paris Saint Germain’e 3-0 mağlup oldu.

Bu yenilgi Bavyera ekibinde şok etkisi yaratırken, dünya basını da Bayern Münih’in söz konusu yenilgisini manşetlerine taşıdı.

Bayern Münih’in Hollandalı futbolcusu Arjen Robben karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ”Böyle bir yenilgiye alışık  değiliz. Bayern Münih bu olamaz” diye konuştu.

Fransa’nın önde gelen gazetelerinden Le Parisien, ”Paris Saint Germain’den Bayern’e tarihi bir darbe” ifadesini kullanırken, El Pais, ”Bavyera ekibi kötü bir zamanda PSG’ye konuk oldu. Saha içinde bir cevap veremediler” yorumunu yaptı.

İspanya’dan Marca, Bayern Münih’in uzun süre yaşanmamış bir krizin içine girdiğini yazarken, El Mundo ise, ”Bavyera devrildi. Bayern’in en zayıf halkası savunması” ifadelerine yer verdi.

Ligde son hafta Wolfsburg maçında 2-0 önde olmasına rağmen sahadan 2-2’lik eşitlikle ayrılan Bayern Münih, Devler Ligi’ndeki bir sonraki karşılaşmasını ise 18 Ekim’de sahasında Celtic ile oynayacak.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler