Bayern Münih - Dortmund maç özeti izle

06.03.2021 - 21:29 | Son Güncellenme: 06.03.2021 - 23:33

Erling Haaland ile Robert Lewandowski'nin şov yaptığı Bayern Münih - Dortmund maçı gündeme oturdu. İlk yarıda tam 4 gol atılan ve 2 gol Robert Lewandowski 2 gol ise Erling Haaland'ın attığı maç özeti merak konusu olmaya başladı. Bayern Münih Dortmund gollerini izle ve maç özeti izle gibi aramalar da sürüyor. S Sport Bundesliga maç özetleri için habere devam ediniz...

Bayern Münih - Dortmund maç özeti izle

Bundesliga'da 24. hafta heyecanı yaşanıyor. Alman devleri Bayern Munih ve Borussia Dortmund karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısında tam 4 gol atıldı ve izleyenler futbola doydu. İkinci yarısının da aynı heyecanla geçtiği karşılaşmaya dair özet görüntüleri haberimizde yer alıyor...

İşte ilk 11ler

Bayern Munih: Neuer; Süle, Boateng, Alaba, Davies; Kimmich, Goretzka; Sane, Müller, Coman; Lewandowski

Borussia Dortmund: Hitz; Meunier, Hummels, Zagadou, Schulz; Delaney, Emre, Dahoud; Reus, Hazard, Haaland

Karşılaşmaya hızlı başlayan sarı-siyahlılar 2. ve 9. dakikalarda a Erling Haaland'ın toplu filelere göndermesiyle 2-0 öne geçti.

Bayern Münih, 26. dakikada ve 44. dakikada penaltıdan Robert Lewandowski'nin attığı gollerle durumu 2-2 yaptı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Çekişmeli geçen ikinci yarıda Bavyera ekibi, 88. dakikada Leon Goretzka ve 90. dakikada Lewandowski ile 2 gol daha buldu ve müsabakadan 4-2 galip ayrıldı.

Bayern Münih bu galibiyetle puanını 55'e çıkardı ve Leipzig'in 2 puan önünde liderliğini sürdürdü.

Senin için hazırladığımız haberler