Bayern Münih için Almanca öğreniyor! Sacha Boey'in yeni hocası...

Akın Ungan
18.02.2024 - 00:22 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 00:37

Galatasaray'dan rekor bedelle transfer olan Sacha Boey'in Bayern Münih'teki hocası Thomas Tuchel tartışılıyor. Roma'dan ayrılan Jose Mourinho'nun Bayern'e sıcak baktığı iddia edildi.

Bayern Münih için Almanca öğreniyor! Sacha Boey'in yeni hocası...

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bild Sport'ta yer alan habere göre son olarak Roma'yı çalıştıran deneyimli teknik adam Jose Mourinho, Alman devi Bayern Münih'in yeni teknik direktörü olmak istiyor.

Mourinho, Almanca öğreniyor

Bild'in haberinde Jose Mourinho'nun Almanca öğrendiği ifade edildi. Daha önce de Bayern Münih yönetimiyle görüşen Mourinho'nun, şu an Bayern Münih teknik direktörlüğüne hazır olduğu ifade edildi.

Taraftarlar Tuchel'i istemiyor

Bayern Münih'in aldığı kötü sonuçlardan mutlu olmayan Alman taraftarlar, takımın başındaki teknik adam Thomas Tuchel'i eleştirmeye devam ediyor. Son olarak kulüp binasına ait olan otoparkta "Tuchel Dışarı" posterleri asıldı.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal: ''Bugün değişiklikler yerini buldu"
Habere Git

Thomas Müller'den sert eleştiriler

Bayern Münih, son olarak ligde şampiyonluk yarışı verdiği Bayer Leverkusen'e 3-0 mağlup oldu. Maçın ardından kameraların karşısına geçen Thomas Müller, hayal kırıklığına uğradığını ifade etti. Müller, sözlerine şu şekilde devam etti: Hayal kırıklığına uğradım. Antrenmanlarda çok daha cesuruz. Cesaret eksikliğimiz var. Baskı hissetmek sorun değil ama enerjimizin olması lazım. A'dan B'ye ve C'ye oynuyoruz. Özgürlüğümüz yok, oyunumuzda bu eksik"

Şampiyonlar Ligi'nde de yara aldı

Bayern Münih, ligde şampiyonluk yarışı verdiği Bayer Leverkusen'e 3-0 yenilmesinin ardından Şampiyonlar Ligi'nde Lazio ile karşılaştı. Alman ekibi, Devler Ligi'nde de Lazio'ya 1-0 mağlup olarak turun ilk maçında ağır yara aldı.

ManU iddiaları da vardı

Jose Mourinho son olarak İtalyan ekibi Roma'yı çalıştırdı. Sarı kırmızılardan kovulan Mourinho, Henüz yeni bir takımla anlaşmadı, Mourinho için Manchester United'a da geri dönmek istediği de iddia edilenler arasındaydı.

Senin için hazırladığımız haberler