Cisse: ''Bugün bile futbolu bırakabilirim''

21.02.2021 - 13:28 | Son Güncellenme: 23.02.2021 - 23:18

Fenerbahçe haberleri… Sarı-lacivertli takımın tecrübeli golcüsü Papiss Cisse yıllar önce Bayern Münih’ten aldığı transfer teklifini kabul etmediğini açıkladı. Senegalli yıldız ülkesinin basınına Alman devini neden reddettiğini anlattı. Detaylar haberimizde…

Cisse: ''Bugün bile futbolu bırakabilirim''

AJANSSPOR-DIŞ HABER

Fenerbahçe’nin bu sezon Alanyaspor’dan bedelsiz olarak kadrosuna kattığı Papiss Cisse ilginç bir itirafta bulundu. 35 yaşındaki golcü yıllar önce Bayern Münih’ten transfer teklifi aldığını duyurdu. Ülkesindeki 2sTV YouTube kanalı canlı yayınına katılan Senegalli yıldız, futbolu bırakmaya hazır olduğunu da söyledi. İşte detaylar...

"Bayern'e çarpı işareti koydum"

“Freiburg’da oynarken 2012 Afrika Uluslar Kupası'ndan önce Bayern Münih beni transfer etmek istedi. Menajerim bu seçeneği önüme koydu ama buna karşılık kupada oynamamam isteniyordu. Bu nedenle ben de teklifin üstüne bir çarpı işareti koydum.”

 

Portsmouth'u da geri çevirmiş

Menajerine “Ben Senegal'i seçiyorum. Daha çok gencim ve önümde büyük bir gelecek var” diyerek Alman devini geri çevirmesini istediğini vurgulayan Cisse, birkaç gün sonra bu kez Premier Lig temsilcisi Portsmouth'dan gelen transfer teklifini de aynı gerekçeyle kabul etmediğini açıkladı.

''Emekiliğe hazırım''

Kariyerinin bitişine kendini hazırlandığını belirten Cisse, “Biliyorum, bir gün kariyerim sona erecek. Mental olarak buna hazırım, kendimi hazırladım. Emekli olmaya hazır olmayan çok fazla oyuncu var, bıraktıklarında da büyük bir şokla karşılaşıyorlar. Uzun zamandır kendime, ‘Papiss, bir gün kapıyı çalacaksın, açacaksın ve başka şeyler yapmak için adım atacaksın’ diyorum. Psikolojik olarak da mental olarak da emekliliğe hazırım. Bugün bile bırakmaya hazırım. Benim hedefim, kapıyı açtığımda başımın dik olması” ifadelerini kullandı. 

Fenerbahçe'de beklentilerin çok uzağında

Sarı-lacivertlilerin 1+1 yıllığına kadrosuna kattığı Papiss Cisse, bu sezon forma şansı bulduğu 21 karşılaşmada 4 gol ve 2 asistlik bir performans sergileyerek beklentilerin uzağında kaldı. Senegalli santrfor geçtiğimiz sezon ise yine Erol Bulut’la beraber çalıştığı Alanyaspor’da çıktığı 32 lig maçında 22 kez fileleri havalandırmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler