40 yılın ardından gelen ayrılık

12.06.2020 - 20:10 | Son Güncellenme: 13.06.2020 - 13:37

Bayern Münih'in 40 yıldan bu yana takım doktoru olan 77 yaşındaki Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrt, bugün yaptığı açıklamayla sezon sonunda Bayern'e veda edeceğini duyurdu.

HÜSEYİN ÖZKÖK-AJANSSPOR

Duyurunun ardından ayrılıkla ilgili konuşan CEO Karl-Heinz Rummenigge, Müller-Wohlfahrt'ın kulübe çok büyük hizmetleri olduğunu ve ünlü doktorun spor tıbbında standartları belirleyen bir tıp insanı olduğunu ifade etti. Rummenigge açıklamasında Müller Wolhlfahrt'a Franz Beckenbauer, Gerd Müller'den başlayıp Klaus Augenthaler ve Bastian Schweinsteiger'e Thomas Müller'den Robert Lewandowski'ye kadar jenerasyonlar boyunca çok sayıda oyuncunun teşekkür borçlu olduğunu da belirtti.

Çok mutlu ve memnun oldum

Müller Wohlfahrt ise ayrılık açıklamasında şunları söyledi. "Bayern'de geçirdiğim 40 yıl beni hem çok mutlu hem de çok memnun etti. Hep birlikte yaşananlar, elde edilen büyük başarıların yaşattığı sevinçler ve her şeyden önce bu kulüpte tanıdığım insanlar benim yaşamıma yön verdi. Bayern Münih'e gelecekte de çok büyük başarılar diliyorum."

Sezon sonunda kulüpten ayrılacak olan spor doktorunun kendi kliniğine ağırlık vereceği ayrıca bir üniversitedeki spordaki adale sakatlıklarıyla ilgili bir projede çalışacağı açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler