Bayern Münih'in antrenmanında gerginlik!

20.01.2018 - 12:22 | Son Güncellenme: 20.01.2018 - 12:22

Bayern Münih'in antrenmanında gerginlik!

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş'ın rakibi olan Bayern Münih'in son antrenmanında ciddi bir gerginlik yaşandı. Alman ekibinin idmanında James Rodriguez ile Rudy arasında yaşanan tartışma, daha fazla büyümeden takım arkadaşlarının araya girmesiyle son buldu.

Alman basınında çıkan habere göre, Rudy antrenmandaki maç esnasında kendisine sert müdahalede bulunduğu gerekçesiyle James Rodriguez'in üzerine yürüdü. Son derece sinirli olan Rudy'yi takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Rudy'nin bu sert tavrı sonrası James Rodriguez de tepki gösterince ortalık karıştı.

Heyckness bu olayın ardından ne söyledi?

Antrenmanda yaşanan tartışmanın ardından Bayern Münih Teknik Direktörü Jupp Heyckness'in ise kendisine sert müdahalede bulunulduğunu düşünen Rudy için, James Rodriguez'in yaptığı hareketin nomal bir müdahale ve bu oyunun bir erkek sporu olduğunu söylediği kaydedildi. 

Kavgayı sonlandıran isim Robben oldu.

James Rodriguez ile Rudy arasında yaşanan tartışma daha fazla büyümeden tecrübeli futbolcu Robben araya girdi. Hollandalı futbolcu, "Hadi çocuklar,  tamam!" diyerek tartışmayı sonlandırdı.  (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler