Bayern Münih'ten ayrılacak mı? Arturo Vidal, geleceği hakkında konuştu!

12.03.2018 - 18:55 | Son Güncellenme: 12.03.2018 - 18:55

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih’in Şilili orta saha oyuncusu Arturo Vidal’e Avrupa’nın dev kulüplerinin talip olduğu biliniyor.

Kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor

“Takımda kalıp kalmamam buradaki duruma bağlı” diyen Vidal, futbol kariyerine Avrupa’da devam etmek istediğini açıkladı.

Heynckes için övgü dolu sözler

Vidal, teknik direktör Jupp Heynckes’ten de övgü dolu sözlerle bahsetti. Şilili yıldız, “O bizim için sadece bir teknik direktör değil. Başarılı ortada. Kalırsa iyi olur. Ama onun devam edip etmeyeceği de kendi kararı” diye konuştu.

Geleceği hakkında konuştu

Premier Lig ekiplerinden Chelsea ve Manchester United ile adı anılan Vidal geleceği hakkında ise, ”Geleceğimle ilgili neler olacağını henüz bilmiyorum. Ama kariyerime Avrupa’da devam etmek istiyorum” diye konuştu.

Bayern’deki kariyeri başarılarla dolu

Arturo Vidal, Alman ekibi Bayern Münih’te 3.sezonunu geçiriyor. Kariyerine Colo Colo’da başlayan Vidal, 2007-2008 sezonunda Bayer Leverkusen’e katılmış ve burada 4 sezon oynadıktan sonra Serie A’nın yolunu tutmuştu.

Juventus’ta 4 sezon oynayan Arturo Vidal, Bayern’in teklifiyle tekrar Bundesliga’ya döndü. Bu sezon toplam 32 maçta görev alan Vidal, 6 gol atıp 2 kez de asist yaptı. Futbolcu, 24 maçta ilk 11’de sahaya çıkarken, 2074 dakikada sahada kaldı. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler