Bayern Münihli futbolcular kurayı değerlendirdi: 'Duymadık bile...'

11.12.2017 - 16:09 | Son Güncellenme: 11.12.2017 - 16:09

Bayern Münihli futbolcular kurayı değerlendirdi: 'Duymadık bile...'

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Alman devi Bayern Münih ile eşleşti. 

Kura sonrası Bayernli futbolcular Beşiktaş eşleşmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundular. 

Joshua Kimmich

"Kura çekimini duymadık bile çünkü idmandaydık. Çok iyi olduğunu düşünüyorum. İstanbul'a gitmek için sabırsızlanıyorum. Daha önce hiç gitmemiştim. Ama Leipzigli futbolculardan oradaki gürültülü atmosferi iyi biliyorum. Grup ikincilerinden Real Madrid, PSG'yi çekti. Biz ise grubu ikinci bitirmemize rağmen kolay bir kura çektik."

Thomas Müller

"Beşiktaş'ın Leipzig ile oynadığı maçları biraz izledim. İstanbul'da taraftarlarıyla futbolcuları oldukça etkilediler. Evde kesinlikle gol yemek istemiyoruz. Deplasman maçı için alarm zilleri şimdiden çalıyor. Mutsuz değiliz. Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Bu biraz da ülkenin gururu."

Niklas Süle

"Grubu ikinci bitirdikten sonra aslında çok da kötü olmadı. Özellikle de Real Madrid'in PSG ile eşleştiğini gördüğünüzde. Beşiktaş çok üzt düzey oyunculara sahip. Ryan babel'i Hoffenheim'dan tanıyorum. Zor bir görev olacak ama daha da kötüsü olabilirdi."

Arjen Robben

"Güzel bir eşleşme. Daha önce kariyerimde hiç Beşiktaş'a karşı oynamadım. iyi hazırlanmalı ve dikkatli olmalıyız. Leipzig ile aynı gruptalardı ve iyi iş çıkardılar. Türkiye'de atmosfer her zaman harikadır, buna adapte olmamız gerek. Ama evimizde avantajı yakalamalıyız."

Jupp Heynckes

"Beşiktaş'ı çok iyi tanıyorum. Onları son olarak Leipzig maçında izledim. Gruplarda 4 galibiyet 2 beraberlik aldılar. Yani yenilgisizler. Aynı zamanda çok da iyi bir teknik direktörleri var. Farklı milletten futbolcuları bir araya getirmeyi başardı. Bu hiç de kolay bir şey değil. Çok iyi bir takım. Turu geçmek için iki maçta da çok iyi performanslar göstermeliyiz."

Sportif direktör Hasan Salihamidzic

"Beşiktaş'ın ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Onları takip etmiştik çünkü Leipzig ile aynı gruptalardı. Zor bir eşleşme. Neler olacağını göreceğiz. orada olağanüstü bir atmosfer olacak. Ama Münih'te de benzeri yaşanacaktır. Dört gözle bekliyoruz. Tabii ki ilk maçı evde oynamak bir avantaj değil. Fakat biz yeterince güçlüyüz ve bu durumu kabul ediyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler