Bayern Münih'te işler iyi gitmiyor! Tuchel için çanlar çalıyor

Ali Bozkurt
18.02.2024 - 22:37 | Son Güncellenme: 18.02.2024 - 22:43

Bundesliga 22. haftasında Bochum'a deplasmanda 3-2 kaybeden Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'in koltuğunda ise sallanma başladı. Detaylar...

Bayern Münih'te işler iyi gitmiyor! Tuchel için çanlar çalıyor

AJANSSPOR HABER

Bochum, Bundesliga'nın 22'nci haftasında Bayern Münih ile karşı karşıya geldi. Vonovia Stadyumu'ndaki mücadele de ev sahibi karşılaşmayı 3-2 kazandı. Bayern Münih, maçı 10 kişi tamamlarken teknik direktör Thomas Tuchel'in koltuğu ise sallanmaya başladı. 

Bayern Münih 3-2 kaybetti

Bochum'un gollerini 38'inci dakikada Takuma Asano, 44'üncü dakikada Schlotterneck ve 78'inci dakikada penaltıdan Kevin Stöger kaydetti. Bayern Münih'te fileleri 14'üncü dakikada Jamal Musiala ile 87'nci dakikada Harry Kane havalandırdı.

Upamecano kırmızı kart gördü

Bayern Münih'te penaltıya sebebiyet veren Dayot Upamecano, 77'nci dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla cezalandırıldı.

Fark 8 oldu

 Bayern Münih 50 puanda kaldı ve lider Bayer Leverkusen'in 8 puan gerisinde kaldı.

Gelecek maçta takım başında olacak

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Bayern Münih yönetimi, üst üste 3 resmi maçın kaybedilmesi sonrası Thomas Tuchel'in geleceğini değerlendirmek üzere bir toplantı yapacak. Thomas Tuchel'in gelecek maç da takımının başında olacağı açıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler