Bayern Münih'te Kadro Dışı Kalan Sadio Mane'nin Yeni Adresi Belli Oluyor

19.05.2023 - 14:09 | Son Güncellenme: 21.05.2023 - 13:46

Bayern Münih'te Leroy Sane ile yaşadığı tartışma sonrası kadro dışı kalan Sadio Mane'nin yeni adresi belli oluyor. Premier Lig ekipleri oyuncuyu radarına aldı.

Bayern Münih'te Kadro Dışı Kalan Sadio Mane'nin Yeni Adresi Belli Oluyor

Sezon başı Liverpool'dan Bundesliga devi Bayern Münih'e transfer olan Sadio Mane, takımdan ayrılmak istiyor. Thomas Tuchel ile yıldızı barışmayan Senegalli'nin geleceği belli oluyor.

Premier Lig yakın takipçisi

Daily Mail'in haberine göre Sadio Mane'nin durumu Premier Lig ekipleri tarafından yakından takip ediliyor. Liverpool'da Mohamed Salah ile çok iyi birer ikili oluşturan Mane, attığı gol ve asistler ile ligi domine etmişti.

Manchester United teklif götürecek

Habere göre Manchester United, Sadio Mane için Bayern Münih'e teklifte bulunmaya hazırlanıyor. Mane'nin 2025 yılına kadar Alman ekip ile sözleşmesi bulunuyor.

İlgini Çekebilir
İşte G.Saray'ın görüştüğü yıldız oyuncu!
Habere Git

Newcastle United da muhtemel adres

Newcastle United'ın da Mane'nin yeni adresi olabileceği belirtildi. Takım, Premier Lig'de büyük bir çıkış yakalayarak ligin flaş ekiplerinden biri oldu. Newcastle, 36. hafta itibarıyla Manchester United'ın 3 puan önünde 3. sırada yer alıyor.

Sadio Mane'nin bu sezonki performansı

Sezon başında 32 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e gelen Sadio Mane, 37 resmi müsabakada görev aldı. 12 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran sol kanat, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler