Bayern Münih, Julian Nagelsmann'la Yolları Ayırıyor! Aday Thomas Tuchel...

Ali Bozkurt
24.03.2023 - 00:17 | Son Güncellenme: 24.03.2023 - 10:26

Bundesliga devi Bayern Münih, teknik direktör Julian Nagelsmann'la yolları ayırma kararı aldı. Genç teknik adamın yerine gelecek isim ise Thomas Tuchel oluyor. Detaylar...

Bayern Münih, Julian Nagelsmann'la Yolları Ayırıyor! Aday Thomas Tuchel...

AJANSSPOR HABER

Bayern Münih, liderliği Dortmund'a kaptırmasından hemen sonra teknik direktör değişikliğine adım attı. Leverkusen'e mağlup olan Bayer Münih'te Julian Nagelsmann'la yollar ayrılıyor. Detaylar...

Haberi kayak tatilinde öğrendi

Bild gazetesinde yer alan habere göre, Bayern Münih, Julian Nagelsmann'la yollarını ayırdı. Nagelsmann, bu haberi kayak tatilinde öğrendi. Başarılı çalıştırıcının yerine geçecek isim de belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'nde tur atladılar

Nagelsmann'lı Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turda Fransız devi PSG'yi eleyerek adını  çeyrek finale yazdırmıştı. 

İlgini Çekebilir
Altıntop, Bayern Münih'te Göreve Başladı!
Habere Git

Tuchel göreve geliyor

Bayern Münih, daha önce Borussia Dortmund'u da çalıştıran ve Chelsea ile Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşayan Thomas Tuchel'i takımın başına getirmek istiyor. Tecrübeli teknik adam henüz bir kulüple anlaşma sağlamadı. Tuchel ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

Leverkusen'e kaybedildi

Bundesliga'da liderlik koltuğunda yer alırken Bayenr Leverkusen'e deplasmanda 2-1 mağlup olan Bayern Münih, liderliği Borussia Dortmund'a kaptırdı. Sarı-Kırmızılıar,  Köln'ü 6-1 mağlup ederek 53 puanla lider oldu. Bayern Münih'in ise puanı 52'de kaldı.

Derbiye hazırlık

Bayern Münih, Bundesliga'nın 26. haftasında Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maç Allianz Arena'da oynanacak. 1 Nisan 19.30'da başlayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler