Bayern Münih'te Sacha Boey'e gün doğdu!

Cem Ergün
09.06.2024 - 21:45 | Son Güncellenme: 09.06.2024 - 22:07

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih'in, gelecek sezona sil baştan bir kadroyla başlayarak 6 oyuncuyla yollarını ayırabileceği kaydedildi. Detaylar...

Bayern Münih'te Sacha Boey'e gün doğdu!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Alman devi Bayern Münih, teknik direktör Vincent Kompany liderliğinde gelecek sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Sky Sports'ta yer alan habere göre; Kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara başlayan Bayern'in, yüksek bonservis geliri kazanmak adına 6 isimle yollarını ayırabileceği ifade edildi.

Bayern Münih'te satış listesindeki isimler

Haber detayında, yüksek bonservis teklifleri geldiği takdirde Bayern Münih'in yollarını ayırabileceği isimlerin; Joshua Kimmich, Matthijs de Ligt, Leon Goretzka, Kingsley Coman, Serge Gnabry ve Noussair Mazraoui olduğu belirtildi.

Sacha Boey'e piyango

Öte yandan Bayern Münih'te satış listesindeki yıldız isimlerden Noussair Mazraoui ve Joshua Kimmich'in ayrılıkları, Alman ekibinin formasını giyen Sacha Boey için yeni bir fırsat doğurabilir.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'dan, 30 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, yeni takımıyla yalnızca 2 maçta forma giymesinin ardından sakatlanarak uzun süre formasından uzak kalmıştı.

Hakkında ayrılık haberleri çıkan Fransız sağ bekin, tekrardan kiralık olarak Galatasaray formasını giyebileceği de iddia edildi.

Forma şansı bulabilir

Ancak Alman ekibinde zaman zaman sağ bek bölgesinde forma giyen Joshua Kimmich ve o bölgenin vazgeçilmez ismi Noussair Mazraoui'nin ayrılıkları halinde Boey'in, Bayern Münih'te daha fazla forma giymesi için fırsat doğabilir.

Mazraoui ve Kimmich'in performansı

Noussair Mazraoui, geçtiğimiz sezon Bayern Münih formasıyla 29 maçta forma giyerek 4 asist yapmayı başardı Joshua Kimmich ise 43 maçta forma giyerken, bu karşılaşmaların 27'sinde orta sahada, 16'sında ise sağ bek bölgesinde görev yaptı. Kimmich 2 gol ve 10 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler