Bayern Münih'te sürpriz görüşme! Khedira...

17.12.2017 - 16:52 | Son Güncellenme: 17.12.2017 - 16:52

Bayern Münih'te sürpriz görüşme! Khedira...

Bayern Münih'in Başkanı Uli Hoeness, dün VfB Stuttgart'a karşı alınan 1:0'lık lig galibiyetinin ardından davet edildiği noel partisinde geçen çarşamba günü Sami Khedira ile görüştüğünü doğruladı.

Hoeness Khedira ile ne konuştu?

Hoeness Sky'a görüşme sebebini şu şekilde açıkladı: "Sami Khedira ile görüştüm. Çünkü Khedira'nın danışmanı, Khedira'nın, kariyerinden sonra ne yapabileceği konusunda benimle konuşmak istediğini söyledi. Ben de ona yarım saatimi ayırdım."

Khedira'nın Juventus ile 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor

2015'ten beri Juventus forması giyen Alman futbolcunun italyan kulübüyle 2019'a kadar sözleşmesi bulunuyor. Mart ayında italyan La Repubblica gazetesine uzun vadeli planları hakkında konuşan Khedira, Bundesliga'ya farklı bir rolle geri dönmek istediğini belirtmişti.

Khedira röportajında "Stuttgart kalbimin kulübü, fiziksel ve zihinsel olarak iyi hissediyorum. Amerika'ya gideceğim ancak şimdi değil. Birkaç yıl daha üst düzey oynamak istiyorum ve Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak ve Almanya ile dünya şampiyonluğu unvanımı korumak istiyorum. Amerika'da veya Çin'de bunu yapamam" demişti.

Khedira bu sezon neler yaptı?

Bu sezon İtalya Serie A'da çıktığı 10 maçta 3 gol atan 30 yaşındaki futbolcu,  Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı 4 maçta da takımına 1 asistlik katkıda bulundu.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler