Bayern Münih'ten 50 milyon Euro'luk transfer!

Cem Ergün
23.06.2024 - 20:53 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 21:05

Bayern Münih, Crystal Palace’te forma giyen genç yıldız Michael Olise ile anlaşmaya çok yakın. Chelsea’nin de kadrosunda görmek istediği Olise’nin son kararı Alman devi oldu.

Bayern Münih'ten 50 milyon Euro'luk transfer!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Tarihinin en kara sezonlarından birini geçiren Bayern Münih, Crystal Palace’ın genç yıldızı Michael Olise’yi kadrosuna katmak istiyor. Chelsea’nin de masada olduğu genç topçu ile 50 milyon euro değerinde bir bedel ile anlaşma gerçekleşmek üzere. 

50 Milyon euro serbest kalma bedeli

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Bayern Münih, kulübüyle olan mevcut anlaşması 2027 yılında sona erecek olan Michael Olise’nin serbest kalma bedelini (50 milyon euro) ödeyerek transfer etmek istiyor. Olise'nin Vincent Kompany liderliğindeki Alman devine imza atması bekleniyor.

Chelsea de teklifini iletti

Premier Lig devi Chelsea de genç yıldız için benzer bir teklifi teklifi Crystal Palace'a iletti. Ancak Olise, Bayern'e gitmek istediğini kulübüne belirtti.

Sezon Karnesi

Geride bıraktığımız sezon Crystal Palace formasını 19 kez terleten Olise, 10 kez rakip fileleri havalandırdı ve 6 kez de takım arkadaşlarını gol ile buluşturdu.

Senin için hazırladığımız haberler