Bayern Münih - Viktoria Plzen: 5-0 (Maç Sonucu - Özet)

Akın Ungan
04.10.2022 - 21:54 | Son Güncellenme: 04.10.2022 - 22:01

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih, Viktoria Plzen ile karşılaştı. Maçı 5-0 kazanan Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi'nde rekor kırdı. İşte detaylar.

Bayern Münih - Viktoria Plzen: 5-0 (Maç Sonucu - Özet)

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Bayern Münih ile Viktoria Plzen, Allianz Arena'da karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekip Bayern Münih, mücadeleyi 5-0 kazandı. Alman devi, bu galibiyetle UEFA Şampiyonlar Ligi'nde rekor kırdı.

Bayern Münih, C Grubu'nda oynadığı 3 maçı da kazandı. 9 gol atıp, kalesinde hiç gol görmeyen takım, 9 puanla grupta lider. Almanya'dan 5-0'lık mağlubiyetle dönen Viktoria Plzen ise 3 maçın sonunda hiç puan alamadı ve grubun son sırasında kaldı.

Mücadelenin ilk yarısını 3-0 önde kapatan Bayern Münih, soyunma odasından döndüğünde de 2 kez rakip fileleri havalandırdı. Maçın golleri Sane (2), Gnabry, Mane ve Choupo-Moting'den geldi.

Real'i geçti! Şampiyonlar Ligi'nde rekor

Bayern Münih, Viktoria Plzen karşısında aldığı zaferle Real Madrid'i geride bıraktı. Dev kulüp, UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki üst üste 31 grup maçında da yenilgi almayarak bu alanda rekor kırdı.

Senin için hazırladığımız haberler