(ÖZET) Bayern Münih - Borussia Monchengladbach maç sonucu: 1-1

27.08.2022 - 21:45 | Son Güncellenme: 27.08.2022 - 22:03

Bundesliga 4.haftasında evinde Borussia Mönchengladbach ile 1-1 berabere kalan Bayern Münih, ligde ilk puan kaybını yaşadı. İşte tüm detaylar ve maç özeti...

(ÖZET) Bayern Münih - Borussia Monchengladbach maç sonucu: 1-1

AJANSSPOR - HABER

Bundesliga'nın 4. haftasında Bayern Münih, sahasında Borussia Mönchengladbach ile karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan karşılaşmada Bavyera ekibi, Mönchengladbach ile 1-1 berabere kaldı ve ligde ilk puan kaybını yaşadı. 

Gladbach kalecisi Yann Sommer'in kurtarışları damga vurdu

Karşılaşmada Borussia Mönchengladbach 43. dakikada Marcus Thuram ile öne geçti ve ilk yarı konuk ekibin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıda rakip kaleye beraberlik için yüklenen Bayern Münih, aradığı golü 83. dakikada Leroy Sane ile buldu ve karşılaşma 1-1 bitti.

 

 

Öte yandan heyecan dolu karşılaşmada Borussia Monchengladbach kalecisi Yann Sommer Bayern Münih maçında kalesine gelen 19 isabetli şutta tam 18 kurtarış yaptı.

Bu sonuçla birlikte, Bayern Münih 10, Borussia Mönchengladbach 8 puana yükseldi. Ligin gelecek haftasında Bayern Münih, Union Berlin deplasmanına gidecek. Mönchengladbach, Mainz'ı ağırlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler