Bayern Münih’ten dev transfer! 70 milyon Euro...

İsa Kethüda
03.07.2024 - 21:25 | Son Güncellenme: 03.07.2024 - 21:28

2024-2025 sezonu için yeni transfer arayışında bulunan Alman devi Bayern Münih, Premier Lig ekibi Fulham’da forma giyen orta saha oyuncusu Joao Palhinha ile anlaştı.

Bayern Münih’ten dev transfer! 70 milyon Euro...

AJANSSPOR-HABER

Bayern Münih'in Tuchel dönemi sonrası yeni teknik direktörü Vincent Kompany’nin takımında görmek istediği ilk oyuncu belli oldu. Orta saha rotasyonuna yeni bir dinamik kazandırmayı hedefleyen Bavyera ekibi, Fulham’da forma giyen Joao Palhinha’yı renklerine bağlamak üzere. 

Sky Sports Almanya’da paylaşılan habere göre; EURO 2024’te forma giyen Fulham’lı orta saha oyuncusu Joao Palhinha'nın yeni sezonda Bayern Münih forması giyeceği söylendi.

İndirime gidildi

Fulham, Palhinha için 70 milyon Euro'luk bir değer biçmişti. Bayern'in transfer ücretini düşürme hareketleri ve oyuncunun takımdan gitme ısrarı sonucu indirime gidildi ve 45 milyon Euro üzerinden bir anlaşmanın sağlandığı belirtildi. 

EURO 2024 sonrası açıklanacak

Fulham ve Bayern Münih arasında yapılacak olan anlaşma, EURO 2024’te Portekiz milli takımında süre alan Palhinha’nın turnuva mücadelesi sona erdiğinde açıklanacağı kaydedildi. 

Alman devinin başarılı futbolcuyla 2028 yılına kadar sözleşme imzalayacağı da söylenen bilgiler arasında.

Senin için hazırladığımız haberler