Bayern Münih'ten Doue hamlesi! Rennes'e dev transfer teklifi

23.07.2024 - 17:27 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 22:10

Belçikalı teknik direktörü Vincent Kompany liderliğinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bayern Münih, Rennes forması giyen Doue için transfer teklifinde bulundu.

Bayern Münih'ten Doue hamlesi! Rennes'e dev transfer teklifi

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Alman devi Bayern Münih, tarihinin en başarısız sezonlarından birine imza atamasının ardından yeni sezon öncesi kadrosuna takviye yapmaya hazırlanıyor.

Yıldızlarla yollar ayrılıyor

Geride bıraktığımız sezon Thomas Tuchel liderliğinde ligde şampiyon Bayer Leverkusen'den 18 puan fark yiyerek büyük bir hezimete uğrayan Bayern Münih, yeni sezon öncesi Joshua Kimmich, Kingsley Coman, Leon Goretzka ve Serge Gnabry gibi isimleri satış listesine koydu.

Sil baştan

Teknik direktörlük koltuğuna Belçikalı antrenör Vincent Kompany'yi getiren Bayern Münih, kadrosunu ise; Michael Olise, Joao Palhinha, Hiroki Ito ve Bryan Zaragoza gibi isimlerle güçlendirdi.

Doue hamlesi

Fransız basınından RMC Sport'ta yer alan habere göre; Bayern Münih'in sıradaki transfer hedefi ise Rennes'in 19 yaşındaki genç yeteneği Desire Doue oldu.

Rennes'den ilk teklife ret

Çıkan haberde Alman devinin, Desire Doue için daha önce 30+5 milyon Euro'luk teklif sunduğu ancak Rennes tarafından kabul edilmediği kaydedildi.

Almanlar şimdi daha yüksek bir bonservis bedeli ile Fransızların kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Astronomik teklif

Bayern Münih'in Doue için kulübüne 55 milyon Euro'luk yeni bir teklifte bulunduğu ifade edildi.

Rennes performansı

Geçtiğimiz sezon Rennes ile 43 maçta forma giyen Desire Doue, 4 gol ve 6 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler