Bayern Münih'ten Kingsley Coman ve Joshua Kimmich kararı!

09.07.2024 - 16:24 | Son Güncellenme: 09.07.2024 - 16:37

Bayern Münih, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Galatasaray için de gündeme gelen Kingsley Coman ve Joshua Kimmich'in transferleri için kararını verdi.

Bayern Münih'ten Kingsley Coman ve Joshua Kimmich kararı!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Bayern Münih, geride bıraktığımız sezon hem Bundesliga'da hem de Avrupa'da istediği başarıyı yakalayamadı. Belçikalı teknik direktör Vincent Kompany liderliğinde yeni sezon hazırlıklarına başlayan Bayern, kadrosunu şimdiden Michael Olise ve Hiroki Ito gibi isimlerle güçlendirmeyi başardı.

Gelecekler kadar gidecekler de önem taşıyor

Alman ekibinin sıradaki transfer hamlesinin de Fulham forması giyen Joao Palhinha olması bekleniyor. Öte yandan Bayern Münih'te, köklü değişim için gelecekler kadar gidecek isimler de önem taşıyor. Bu doğrultuda Alman devinin yollarını ayırmaya hazırlandığı isimler ortaya çıktı.

Coman ve Kimmich kararı çıktı

Alman basınından Kicker'ın imzasını taşıyan habere göre; Bayern Münih'te Kingsley Coman ve Joshua Kimmich ile yolların ayrılması planlanıyor. Sözleşmesi 2027'de sona erecek olan Coman için ayrılığın daha zor olabileceği belirtilirken, Kimmich'in sözleşmesinin gelecek yıl sona ermesinin bu ayrılığı kolaylaştıracağı ifade edildi.

Fenerbahçe ve Galatasaray iddiaları

Geçtiğimiz hafta Fanatik'in, Sky Sport'a dayandırdığı haberde, Fenerbahçe'nin Kingsley Coman'ı transfer etmek istediği ifade edilmişti. Joshua Kimmich için de Galatasaray iddiaları gündeme gelse de Sarı-Kırmızılılar bu transferde ısrarcı olmadı.

4 ayrılık daha kapıda

Kicker'ın aktardığına göre, Bayern Münih'te Coman ve Kimmich'in dışında; Leon Goretzka, Serge Gnabry, Alphonso Davies ve Matthijs de Light ile de yolların ayrılması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler