Bayern'de ayrılık! Douglas Costa'nın yeni adresi...

13.05.2021 - 11:26 | Son Güncellenme: 13.05.2021 - 11:31

Almanya Ligi'nde Bayern Münih forması giyen Douglas Costa, Bavyera ekibine veda etmek üzere. Douglas Costa'nın transferde yeni adresi belli oldu. İşte transfer gelişmesi...

Bayern'de ayrılık! Douglas Costa'nın yeni adresi...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih'te oynayan Douglas Costa ile ilgili bir transfer iddiası ortaya atıldı. Douglas Costa, Bayern'den ayrılıyor mu? Detaylar haberde...

Douglas Costa'nın Bayern kariyeri bitti

Brezilya basınında yer alan haberlere göre; Douglas Costa'nın Bayern Münih'teki geleceği netleşti. Futbolcu, Gremio'dan gelen transfer teklifini kabul etti.

Douglas'ın yeni adresi Gremio

Douglas Costa ve Gremio'nun, Porto Alegre'deki bir toplantı sonucu her konuda anlaşma sağladığı yazıldı. 30 yaşındaki oyuncu ülkesinde kariyerine devam edecek.

Shakhtar'da parlayan kariyer...

Kariyerine Gremio'da başlayan Douglas Costa, Shakhtar Donetsk formasıyla parlamış ve 2015-16 sezonunda Bayern'e transfer olmuştu. Futbolcu İtalyan ekibi Juventus'ta da oynadı.

Kariyerinde düşüş yaşadı

2018 yılında güncel piyasa değeri 55 milyon Euro olan futbolcu, bu sezon Bayern'de 19 maçta oynadı ve 1 gol 1 asist üretti. Türkiye'den Galatasaray ile de adı anılan Brezilyalı oyuncuya şu anda ise 12 milyon Euro değer biçiliyor.

Senin için hazırladığımız haberler