Bayern'de Müller imzayı attı!

07.04.2020 - 12:08 | Son Güncellenme: 07.04.2020 - 12:18

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih, tecrübeli futbolcu Thomas Müller ile yeni sözleşme yaptı. Müller takımda kaldığı için mutlu olduğunu söyledi. Çarpıcı ifadelere imza atan Müller kulübü bir tutkusu olarak görüyor.

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih, tecrübeli futbolcu Thomas Müller ile yeni sözleşme imzaladı. Yapılan açıklamada Müller ile 2023 yılına kadar süren bir mukavele imzalandığı duyuruldu.

Rummenigge'den sözleşme için teşekkür

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

CEO Karl-Heinz Rummenigge, "Thomas Müller'in 30 Haziran 2023'e kadar uzatılmasından memnunum. Thomas'a, danışmanı Ludwig Kögl'a güvenilir olmaları sebebiyle teşekkür ediyorum. Oliver ve Hasan da iyi iş çıkardı" ifadelerini kullandı.

Salihamidzic: "Müller bizim için özel bir oyuncu"

Bayern'de direktör olarak görev yapan Hasan Salihamidzic, "Thomas ile hemfikir olduğumuz için mutluyum. Bizim için özel bir oyuncu. Taraftarlarımız için de önemli bir figür. Sahada iyi bir lider. Neler yapacağını da biliyoruz. Uzun görüşmeler yapmak zorunda olmamak gerekiyordu. 2023'e kadar devam edeceğimiz için hepimiz mutluyuz" dedi.

Müller: "Bayern benim tutkum"

Öte yandan Müller ise, "Her iki taraf da belli bir duygu doğrultusunda imzayı attı. Maçlar yeniden başlarsa eminim ki çok başarılı olmaya devam edeceğiz. Bu beni teşvik ediyor. Bayern benim için her zaman 1 numaraydı ve öncelikti. Kulüp de böyle gördü. Hayatımın 3'te 2'sini Bayern'e verdim. Bu yüzden birbirimiz için mücadele ediyoruz. Burası benim için sadece bir işyeri ya da işveren değil. Bayern benim tutkum. 2 yıl daha buradayım ve her şeyimi sahada vereceğim" yorumunda bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler