Bundesliga'da Şampiyonluğunu İlan Eden Bayern Münih'te İki Flaş Ayrılık Yaşandı

Burak Alaca
27.05.2023 - 20:31 | Son Güncellenme: 27.05.2023 - 20:52

Bundesliga'da şampiyonluğunu Köln karşısında aldığı galibiyet ile ilan eden Bayern Münih'te CEO Oliver Kahn ve Sportif Direktör Hasan Salihamidzic'in görevlerine son verildi.

Bundesliga'da Şampiyonluğunu İlan Eden Bayern Münih'te İki Flaş Ayrılık Yaşandı

AJANSSPOR-HABER

Almanya Bundesliga'da 2022-2023 sezonunun şampiyonu bugün oynanan maçlar sonunda belli oldu. Aynı saatte oynanan maçta lider Borussia Dortmund'un Mainz 05'e 2-1 mağlup olmasının ardından deplasmanda Köln'ü 2-1 yenen Bayern Münih şampiyonluk ipini üst üste 11. kez göğüsledi. Fakat Bavyera ekibinde beklenmeyen gelişmeler de yaşandı.

İki isimle yollar ayrıldı

Maçın arından Bayern Münih yapılan resmi açıklama ile CEO Oliver Kahn ve Sportif Direktör Hasan Salihamidzic ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Yerine geçecek isim belli oldu

Alman basınından Kicker'ın haberine göre Bayern Münih için Oliver Kahn'dan boşalan CEO koltuğuna 2014'ten bu yana Yönetim Kurulu Başkan Vekili görevini üstlenen Jan-Christian Dreesen getirilecek.

İlgini Çekebilir
Bayern Krallığı yıkılmadı! Üst üstte 11. şampiyonluk
Habere Git

Hayal kırıklığına uğradılar

Aynı haberde Bayern Münih yönetiminin sonuçlar ne olursa olsun, bu sezonun hamlelerinden ve durumdan memnun olmadığı ve olağan üstü genel kurulda iki isimle yolları ayrıma kararını aldığı belirtildi.

İşte resmi açıklama:

Senin için hazırladığımız haberler