Bayern'den resmi teknik direktör açıklaması!

22.12.2019 - 14:33 | Son Güncellenme: 22.12.2019 - 14:36

Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih'te teknik direktör konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Bavyera ekibi, geçici olarak göreve gelen Hans-Dieter Flick ile sezon sonuna kadar yola devam edileceğini duyurdu. Bu konuyla ilgili olarak CEO olarak görev yapan Rummenigge ve Spor Direktörü Salihamidzic'ten açıklama geldi.

Rummenigge: "Flick'in çalışmalarından memnunuz"

Konu hakkında açıklama yapan Karl-Heinz Rummenigge, "Hansi Flick'in çalışmalarından memnunuz. Teknik direktör olarak gelişimi ve sahada elde edilen sonuçlar açısından iyi bir durum var. Devler Ligi'nde rekor kırdık ayrıca Bundesliga'da yeniden zirve yolundayız. Çekici futbolumuz devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Salihamidzic: "Flick ile hedeflerimize ulaşabileceğimize inanıyorum"

Spor Direktörü Hasan Salihamidzic ise, "Son haftalarda oyuncularımızın oyun karakterinden memnunuz. Kendilerini inandırıcı bir şekilde sundular ve Flick ile doğru yolda olduğumuz gözler önünde. Birlikte çalışmaya devam ettiğimiz için mutluyum. Kendisi güvenimizi hak ediyor. Şampiyonlukta, Almanya Kupası'nda veya Şampiyonlar Ligi'nde hedeflerimize ulaşabileceğimize inanıyorum" diye konuştu. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler