Bayern'i çalıştıran Heynckes konuştu: Beşiktaş maçı öncesi...
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Bayern'i çalıştıran Heynckes konuştu: Beşiktaş maçı öncesi...

Son 5 Haber

Fenerbahçe Beko'dan EuroLeague'e başvuru: "Operasyonel sorunlar, aksaklıklar..."

Beşiktaş derbide Galatasaray'ı devirdi! Seride öne geçti

Hakan Safi: "Kadro çok enteresan olacak"

Youssef En-Nesyri ve Hakim Ziyech'e kötü haber!

Yalçın Koşukavak'tan dikkat çeken başarı! 1. Lig'de üst üste 3 sezon play-off
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Bayern'i çalıştıran Heynckes konuştu: Beşiktaş maçı öncesi...
Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Bayern Münih son maçta evinde Hamburg’u 6-0 geçti. Bu maçın ardından Bayern teknik direktörü Jupp Heynckes değerlendirmelerde bulundu.
“Beşiktaş ve diğer maçlar öncesi önemli bir galibiyetti”
Deneyimli teknik adam yaptığı açıklamada, ”Hamburg maçına çok iyi bir başlangıç yaptık. İlk 3 golü çok erken bulduk. Kendi evimizde skoru erken yakaladık ve bunu rakibin düzeltmesi elbette kolay olmayacaktı. Takımım, rakibin oynamasına izin vermedi. Bu galibiyet, Beşiktaş maçı öncesi ve ligdeki sonraki maçlar öncesi oldukça önemliydi” ifadelerini kullandı.
Almanya Ligi’nde açık ara liderler
Bayern Münih, 26 haftası geride kalan Almanya Ligi’nde 66 puanla zirvede bulunuyor. En yakın rakibi Schalke 04 ekibinde 20 puan fark atan Bayern, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında 14 Mart Çarşamba günü İstanbul’da temsilcimiz Beşiktaş’a konuk olacak. Alman temsilcisi ilk maçta siyah-beyazlıları 5-0’lık skorla yenmişti. (AJANSSPOR DIŞ HABER)