Bayern'i çalıştıran Jupp Heynckes'ten geleceği hakkında ilginç sözler!

03.02.2018 - 23:47 | Son Güncellenme: 03.02.2018 - 23:47

Almanya Ligi’nin 21.haftasında Bayern Münih deplasmanda Mainz engelini Ribery ve James Rodriguez’in golleriyle 2-0 geçti. Bu mücadelenin ardından teknik direktör Jupp Heynckes değerlendirmelerde bulundu.

“3 puanı biz hak ettik”

İlk olarak kazandıkları maç hakkında konuşan Heynckes, “Ligden düşme tehlikesi yaşayan bir rakibe karşı hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Mainz, iyi mücadele etti ama biz 3 puanı hak ettik ve kazandık” ifadelerini kullandı.

“73 yaşındaki biriyle geleceği konuşmak çok eğlenceli”

Takımdaki eksikler sebebiyle bir takım rotasyonlar olduğunu anlatan Bayern Münih teknik direktörü, geleceği hakkında sorulan bir soruya ise ilginç bir yanıt verdi. Bu konunun canını sıktığını anlatan Bayern’in efsane çalıştırıcısı, ”Neredeyse 73 yaşındaki biriyle geleceği konuşmak çok eğlenceli” açıklamasını yaptı.

Temsilcimiz Beşiktaş’ın rakibi açık ara önde

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu’nda temsilcimiz Beşiktaş ile eşleşmişti. İki takım arasındaki ilk maç 20 Şubat’ta Almanya’da, rövanşı ise 14 Mart’ta İstanbul’da oynanacak. Bayern, ligde ise en yakın takipçisi Bayer Leverkusen’in 18 puan önünde 53 puanla zirvede bulunuyor. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler