Bayern'in transfer bombası Mandzukic!

18.08.2019 - 17:23 | Son Güncellenme: 18.08.2019 - 17:26

Almanya Ligi ekiplerinden Bayern Münih'in Hırvat golcü Mario Mandzukic'i yeniden gündemine aldığı iddia edildi. Alman basınında çıkan haberlere göre; Bavyera ekibi, eski golcüsünü kadrosuna katmak istiyor.

Bayern Münih'in hedefinde Mandzukic var

Haberlere göre; Michaël Cuisance ve Philippe Coutinho transferlerinden sonra yeni hedefin Mandzukic olabileceği öne sürüldü. Bayern Başkanı Uli Hoeness, "Hayal ettiğimiz kadar kadroyu eksiksiz bir hale getirdik. Önemli transferler yaptık" açıklamaları hatırlatılırken, Mandzukic konusunun kulüp gündeminde olduğu belirtiliyor.

Salihamidzic: "Transferle ilgili konuşmam doğru olmaz"

Öte yandan Sportif Direktör Hasan Salihamidzic transfer iddialarını inkar etmezken, "Bu konu hakkında konuşmam doğru olmaz. Çünkü o Juventus'un oyuncusu. Evet arkadaşım ve beraber futbol oynadık. Ama transferiyle ilgili konuşmam doğru olmaz" ifadelerini kullandı.

Kovac transferi istiyor iddiası

Ayrıca Bayern'in teknik direktörü Niko Kovac'ın da Hırvat futbolcularla iyi ilişkilerini sürdürdüğü ve Kovac'ın forvet hattında Robert Lewandowski'ye iyi bir alternatif aradığı hatırlatıldı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler