Bayram Bektaş: 3 yıllık projemiz var

21.08.2020 - 20:29 | Son Güncellenme: 21.08.2020 - 20:39

Kayserispor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, 3 yıllık bir proje yaptıklarını ve Kayserispor'un daha üst sıralarda yer alması gerektiğini söyledi.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un Teknik Direktörü Bayram Bektaş, gelecek sezon hedefleri ve transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

A Spor'a açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, harcama limitlerinin düşük olmasından dolayı hem ucuz hem de kaliteli oyuncu almaları gerektiğini söyledi. Sarı-Kırmızılı kulüple 3 yıllık bir projelerinin olduğunu söyleyen Bayram Bektaş, yeni transferlerin en kısa sürede takıma katılmalarını istediklerini vurgulayarak, "Pandemiden dolayı çok fazla canlı olarak futbolcu izleyemedik. Daha az hata yapmak için daha çok araştırma yapıyoruz. Bildiğimiz oyuncuları, takıma katıp bir an önce üst seviyeye çıkmalıyız, çünkü bu sene ara kısa. Kadro bütünlüğüne inşallah en kısa sürede ulaşırız, çünkü lige hazır girmemiz gerekiyor.

Transfer bütçemiz düşük. Buna sığınıp bahane aramıyorum ama daha hassas olmalıyız. Giden oyuncular, belki de mukaveleleri nedeniyle gitti. Kravets'in mukalevelesinin maliyetinin yüksek olmasından dolayı orada ödeme konusunda bir rahatlık oldu. Kanat ve stoper ihtiyacımız var. Bütçeyi en iyi şekilde kullanıp, ideal kadroyu kurmak istiyoruz" dedi.

"Daha dirençli olmalıyız"

Gelecek sezon için daha dirençli bir kadro kurmak istediklerini söyleyen Bayram Bektaş, "Söyleyeceğim sözlerle geçmişte çalışan teknik direktörü eleştirmiş gibi olurum. Kayserispor'un çok maçını izlemiştim. Benim oyun mantalitemde değişiklikler olacak. Daha dirençli ve daha dinamik bir takım olacak. İzleyenlerin keyif aldığı bir takım izletmek istiyoruz. Hedefimiz kümede kalmak dediğimiz zaman çok basit oluyor. Ben öyle bir hedefli teknik direktör değilim. Küme düşme hattından uzak, ortalarda olmak istiyoruz. Bazı şeyleri önce sağlıklı oturtmalıyız. 3 senelik bir projemiz var başkanımızla beraber" diye belirtti.

 

 

 

Senin için hazırladığımız haberler