Bayram Bektaş, Ankaragücü beraberliği sonrası konuştu

14.04.2018 - 17:46 | Son Güncellenme: 14.04.2018 - 17:46

Ümraniyespor teknik direktörü Bayram Bektaş, Ankaragücü ile 1-1 berabere kaldıkları mücadelenin ardından konuştu. Bektaş, ” Aşırı istek ve motivasyon, telaşa dönüştü” yorumunda bulundu.

“Final paslarını yapamadık, acemice pozisyon harcadık”

Maçın başında yedikleri golle karşılaşmaya geride başladıklarını söyleyen Bektaş, “Ankaragücü’nü çalışıp analiz ettiğimiz halde o hatayı yapıp golü yedik. Ortalarının ne kadar iyi olduğunu biliyorduk. Kademe hatasından golü yedik. Rakibin 10 kişi kalmasıyla aynı oyun anlayışıyla devam ettik. Rakip iyi kapandı. Kontraya dönen bir rakip vardı. İkinci yarıda yine golü arayan taraftık. Final paslarında ve vuruşlarında pozisyonları acemice harcadık. Erken gol bulsak skor daha farklı olabilirdi. İbrahim’in atılması sonrası 10’a 10 kaldık ama yine gol aradık. Bizim gibi ayağa oynayan, olgun geçişlerle ataklar yapan bir takımın biraz daha becerikli olması gerekiyor. Bizi son dakikada gelen gol teselli etti. Kazansaydık çok önemli bir avantaj yakalayacaktık. Kazanamadık ama geriden gelip 1 puan almak da önemli. 3 maçımız kaldı. Aynı anlayışla 3 maçı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

“Golü erken bulsak daha farklı olurdu”

Kaliteli oyuncuların, tribünlerden ve oyunun gidişatından etkilenmeyip atakları o şekilde yürütmesi gerektiğini söyleyen Bektaş, “Bazen genç oyuncular erken davranıp yanlış kararlar verebiliyor. Bugün biraz daha sakin, telaşsız oynayabilseydik daha farklı olabilirdi. Takımın üzerinde inanılmaz bir motivasyon ve istek vardı ama erken geriye düşünce bu motivasyon telaşa dönüştü. İkinci yarıda 10 kişi kaldığımızda da oyuna hükmettik. Daha önce atsak belki farklı olabilirdi ama geçmişe dönmenin gereği yok. 1 puan aldık ama oyuncularımı tebrik ediyorum. 3 sarı kartı olan oyuncu, gol sevincinde sarı kart yememeli. Bulut da cezalı duruma düştü” diyerek sözlerini tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler