Bayram Bektaş: "Beşiktaş, Mensah için son durak olmaz"

17.08.2020 - 22:06 | Son Güncellenme: 17.08.2020 - 22:07

Son dakika haberleri... Kayserispor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Beşiktaş'a transfer olan Bernard Mensah hakkında Radyospor'a konuştu. Bektaş, Bernard Mensah hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

Kayserispor Teknik Direktörü Bayram Beşiktaş, Mensah'ın hedefinin her zaman büyük takımda oynamak olduğunu söyledi.  

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Bektaş, "Transfer sürecinde iyi antrenman yapmasını istedim. Harfiyen uydu. Kendisine şunu söyledim, 'Beşiktaş da senin için son durak olmamalı', Avrupa'da büyük liglere tekrar dönebilir. Kiralık satın alma opsiyonuyla transferi gerçekleşti. Satın alma işlemi olsaydı. Atletico'nun yüzde 40 payı olacaktı. Kiralama yöntemi olduğu için Atletico pay alamıyor. Dolayısıyla her tarafın kazandığı bir anlaşma oldu. Mensah transferiyle gelir ede ettik. Biz de bunu ihtiyacımız olan transferler için kullanacağız. Şu anda Beşiktaş'tan kiralık olarak herhangi bir oyuncuya talip olmadık. Ama iki kulüp arasında iyi ilişkiler var. Beşiktaş teknik heyetin belli oyuncularla ilgili ayrılık kararı gelirse, o oyuncuları değerlendiriririz" dedi. 

Kayserispor başkanı Gözbaşı'nın geride kalan sezonda yaşadıklarını bir kez daha yaşamak istemediğini söylediğini aktaran Bektaş, "Bu nedenle transferde çok titiz davaranıyoruz. Gerçek anlamda güçlü bir Kayserispor izletmek istiyoruz" şeklinde konuştu.  

Senin için hazırladığımız haberler