Bayram Toysal'dan oyuncularına zirve uyarısı!

15.02.2020 - 20:37 | Son Güncellenme: 15.02.2020 - 17:38

Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Hatayspor, TFF 1. Lig’in 22. haftasında sahasında Akhisarspor'a 3-2 kaybetti. Maç sonrasında teknik direktör Bayram Toysal, soyunma odasında futbolculara seslendi ve uyarılarda bulundu. Toysal, artık puan kaybına tahammülü olmadıkları haftalara girdiklerinin altını çizdi.

Bayram Toysal futbolcularına seslendi

Ajansspor'un elde ettiği bilgiye göre; Toysal, "İyi başladığımız bir maçta kaybettik. Bugün bu kaybı yaşamamalıydık. Hatalarımızdan ders çıkarmak zorundayız. Daha dikkatli olmak zorundayız. Çünkü artık kayıp yaşamamamız gereken haftalara girdik" diyerek oyuncularını uyardı.

Bayram Toysal: "Bundan sonraki süreci iyi geçirmeliyiz"

Başarılı teknik adam karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında ise taraftarın gösterdiği tepkiye yanıt verdi.

Toysal, "Taraftarın tepkisi gayet normal. Bunlar futbolun içerisinde var. Biz bundan sonraki süreci iyi bir şekilde geçirmek istiyoruz. Hep beraber, tüm camia, taraftar, futbolcular ve biz. Bu takım şu anda yine lider ama ne kadar bonusumuz varsa bugüne kadar harcadık. Bundan sonraki süreçte inşallah işleri yoluna sokarız ve hedefe emin adımlarla gideriz" ifadelerini kullandı. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler